More


  Pompierii sălăjeni în alertă maximă

  - Advertisement -

      O casă din localitatea Sânmihaiu Almaşului a fost cuprinsă de flăcări duminică seara. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, duminică, 11 august, în jurul orei 23.00, Garda de Intervenţie Nr. 3 Hida a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă din Sânmihaiu Almaşului. Cauza probabilă a incendiului a fost un aragaz defect. Au ars aragazul, câteva piese de mobilier şi alte bunuri aflate în încăpere.
  Tot duminică noaptea, pompierii sălăjeni au fost alertați la un incendiu izbucnit în localitatea sălăjeană Dragu, unde acoperișul unei case a fost distrus aproape în totalitate. Potrivit lui Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Sălaj, secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină duminică, în jurul orei 0.30, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă din Dragu. Flăcările au mistuit 90% din suprafaţa acoperişului, piese de mobilier şi un frigider.
  Un alt incendiu a avut loc sâmbătă, 10 august, în jurul orelor 18.15 la o fabrică de mobilă din localitatea Crişeni, aparținând SC Ovi Prod Com. La faţa locului, pentru stingerea incendiului, au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Zalău cu trei autospeciale cu apă şi spumă. Paznicul societății a fost cel care a sunat de urgență la 112 solicitând sprijinul pompierilor. Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la izbucnirea acestui incendiu, dar nici valoarea totală a pagubelor produse.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img