More

  Ponta este de acord cu numirea Ramonei Mănescu la Transporturi

  big_ramona_manescu_crop

  Deputatul Nini Săpunaru şi europarlamentarul Ramona Mănescu sunt nominalizările pe care PNL le va înainta premierului Victor Ponta a anunţat, duminică, preşedintele PNL Crin Antonescu. Premierul Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că este de acord cu numirea Ramonei Mănescu pentru postul de ministru al Transporturilor şi va trimite Preşedinţiei o propunere în acest sens.

  Deputatul Nini Săpunaru şi europarlamentarul Ramona Mănescu sunt cele două nominalizări pentru Ministerul Transporturilor înaintate premierului Victor Ponta, în urma votului de sâmbătă din BPN al PNL. Preşedintele PNL a precizat că votul în BPN al partidului asupra acestei soluţii a fost unanim. “Partidul a votat în unanimitate, în consens, aceste două variante. Le voi înainta premierului, care le va înainta, probabil astăzi, preşedintelui spre învestire”, a spus Crin Antonescu. Premierul Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că este de acord cu numirea Ramonei Mănescu pentru postul de ministru al Transporturilor şi va trimite Preşedinţiei o propunere în acest sens.
  La scurt timp, premierul Victor Ponta a declarat că este de acord cu numirea sa pentru postul de ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu a precizat că nu poate face pronosticuri în ceea ce priveşte opţiunile preşedintelui Băsescu. “Pe mine mă onorează şi mă obligă încrederea colegilor mei din PNL şi încrederea premierului Victor Ponta. Nu pot să fac pronosticuri privind opţiunea domnului Traian Băsescu. Am cel puţin curajul, voinţa, energia să-mi pun la dispoziţie toată experienţa căpătată în Parlamentul European, în relaţiile căpătate cu toate instituţiile europene. Aştept să se urmeze calea constituţională privind numirea mea”, a spus Ramona Mănescu la Realitatea TV.
  Sâmbătă, premierul Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că aşteaptă, duminică, din partea PNL ca pentru Transporturi să fie propusă o persoană cu experienţă politică, imagine foarte bună şi un profesionist în domeniu, insistând asupra faptului că este convins că va fi o propunere foarte bună “sau poate chiar două”.
  Ramona Mănescu este de formaţie jurist şi europarlamentar din 2007. Este membră a grupului ALDE din Parlamentul European, fiind coordonator în Comisia pentru Dezvoltare Regională şi membru în Comisia pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Afaceri Sociale. De asemenea, face parte din delegaţiile Parlamentului Eurpean pentru relaţiile cu Peninsula Arabică şi Japonia. Mănescu este embră a Partidului Naţional Liberal din anul 1990.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE