More


  Primul portret oficial al cuplului regal britanic împreună cu bebeluşul George

  - Advertisement -

  william

  Familia regală a Marii Britanii a făcut public primul portret oficial care îl include şi pe prinţul George, alături de ducesa de Cambridge, prinţul William, dar şi de cei doi câini ai familiei, fotografia fiind făcută chiar de tatăl lui Kate, Michael Middleton.
  Cele două fotografii au fost făcute pe grădina din spate a reşedinţei Middleton, în Berkshire, şi îi înfăţişează pe prinţul William şi pe ducesa Catherine zâmbind, iar în braţele acesteia pe micul prinţ George, scrie dailymail.co.uk.
  Deşi fermecătoare, fotografiile sunt slabe din punct de vedere calitativ şi nu prezintă acelaşi nivel de solemnitate caracteristic fotografiilor oficiale precedente ale casei regale, sunt de părere experţii. În plus, imaginile încalcă şi o regulă de bază din fotografie, fiind făcute în lumină.
  ”Este o decizie neobişnuită, dar poate reflectă abordarea tinerească pe care prinţul William vrea să o aducă”, a comentat fotograful de celebrităţi Brian Aris. ”Hotărârea de a le face [fotografiile] într-un mod atât de informal înseamnă că poate le lipseşte nivelul de solemnitate care ar fi aşteptat în mod normal. Dar, în ansamblu, aş spune că este destul de înviorător.”
  Reprezentanţii Palatului Kensington au spus că fotografiile au fost făcute cu un aparat ieftin, la începutul lunii august, în timp ce ducele şi ducesa de Cambridge stăteau la reşedinţa de 4,8 milioane de lire sterline (aproximativ 5,6 milioane de euro) din Berkshire a soţilor Carole şi Michael Middleton.
  Decizia de a-l folosi ca fotograf chiar pe tatăl ducesei le-a aparţinut lui William şi Kate, potrivit surselor citate de dailymail.co.uk. Aceştia au ţinut să nu strice ”micul balon al familiei fericite” care a existat în familia Middleton încă de la naşterea lui George.
  Prinţul William al Marii Britanii a vorbit, luni, cu multă căldură despre paternitate şi despre fiul său, George, despre care a spus că este “un ştrengar”, în primul interviu pe care ducele de Cambridge l-a acordat după ce a devenit tată, pentru CNN.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare