Senatorul Marian a pierdut războiul mărciivaler-bolundDrepturile de proprietate intelectuală nu valorează nici cât o ceapă degerată pentru numitul Marian Valer. Deşi i s-a adus la cunoştinţă că dreptul la folosirea mărcii “Gazeta de Satu Mare” aparţine firmei Media Total SRL, senatorul independent, pe cale de a fi exclus din Parlament, continuă să folosească acest nume pentru fiţuica sa infectă şi clandestină. Conducerea societăţii Media Total SRL îi solicită în mod public să renunţe la folosirea mărcii care îi aparţine de drept. Orice asociere a firmei Media Total SRL şi a săptămânalului editat de acesta sub sigla Gazeta de Nord-Vest cu senatorul independent Marian Valer, cel mai compromis politician din judeţ, este de-a dreptul jignitoare. De asemenea, conducerea societăţii Media Total SRL solicită autorităţilor să intervină ferm pentru a stopa acest abuz al senatorului, fără să se mai lase intimidate de atacurile murdare ale acestui individ.

OSIM a tranşat problema mărcii
Gaşca senatorului independent Marian Valer continuă să folosească ilegal marca Gazeta de Satu Mare. Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) i-a comunicat numitului Marian Valer că această marcă a fost solicitată cu mult înaintea sa de către firma Media Total SRL. Prin notificarea 04476, emisă în 1 iulie 2013, OSIM i-a atras atenţia senatorului Marian că “în cursul verificării depozitului cererii de marcă nr. M2013/4476, a fost identificată marca GAZETA DE, protejată/solicitată pentru următoarele clase de produse/servicii SATU MARE aparţinând titularului SC MEDIA TOTAL SRL”.
În adresa înaintată senatorului independent Marian Valer se arată că “Raportul de cercetare documentară va fi transmis şi titularului/solicitantului acestei mărci. Menţionăm că, în temeiul art.8 din Legea 84/98 – republicată privind mărcile şi indicaţiile geografice, “dreptul la marcă aparţine solicitantului care a depus primul, în condiţiile legii, cererea de înregistrare a mărcii”. “În baza art.6(6) al Legii 84/1998 republicată marca solicitată de dvs nu este refuzată la înregistrare atunci când titularul mărcii anterioare… consimte la înregistrarea mărcii ulterioare” şi în consecinţă vă rugăm să ne transmiteţi acest acord în termen de 3 luni”, se arată în adresa semnată de şeful Biroului examinare preliminară al OSIM, Mitriţa Hahue.
scanat
Senatorul Marian stăruie în ilegalitate
Senatorul independent Marian Valer şi gaşca sa pot fi siguri că nu vor primi niciodată acceptul firmei Media Total SRL Satu Mare. Marca Gazeta de Satu Mare aparţine exclusiv firmei Media Total SRL. Însă pentru numitul Marian Valer, deşi se laudă că e mare jurist, fiind pe deasupra şi membru al Legislativului, drepturile de proprietate intelectuală nu valorează nici cât o ceapă degerată. În cursul săptămânii trecute, acesta a editat un nou număr clonă al ziarului Gazeta de Satu Mare, pe care l-a distribuit apoi prin judeţ cu ajutorul angajaţilor cabinetului senatorial şi cu maşina Senatului României, al cărei combustibil este plătit tot de către Senatul României.
Deşi i s-a atras în mod repetat atenţia că folosesc fără niciun drept marca, senatorul independent Marian Valer a coordonat apariţia a câtorva numere ale fiţuicii sale sub numele de Gazeta de Satu Mare. Fiţuica, pentru care se consumă degeaba cerneala şi hârtia, este plină de minciuni ordinare, la fel de ordinare ca şi persoanele care semnează articolele. Un singur număr a fost mai deosebit, cel în care senatorul Marian şi membrii găştii sale au dat dovadă de o sinceritate fără margini, recunoscându-şi toate defectele şi nelegiuirile comise.

De pe PFA pe SRL, dar degeaba
Primele numere ale fiţuicii clandestine au fost editate pe PFA Bledea Mihai Cristian, din banii senatorului independent Marian Valer, care a afirmat public că a contractat un credit pentru a finanţa aşa-zisa publicaţie. Bledea Mihai şi-a văzut împlinit visul, devenind redactorul şef al celei mai jalnice fiţuici din întreaga existenţă a Sătmarului. Numitul Marian Valer a fost puţin mai rezervat, mulţumindu-se cu fantomatica titulatură de coordonator. S-a ferit de funcţia de director pentru a nu deveni incompatibil, deşi Agenţia Naţională de Integritate a demonstrat în urmă cu câteva zile că n-a fost niciodată compatibil cu funcţia de senator.
Neputând renunţa la visul de a fi mogul de presă, după ce a fost dat afară cu şuturi în fund din redacţia Gazetei de Nord-Vest, pe care a controlat-o din umbră de când a devenit senator până în luna mai a acestui an, numitul Marian Valer şi-a tras firmă de presă. Împreună cu Bledea Mihai au înfiinţat firma Val MB SRL. Sediul firmei este situat pe strada George Coşbuc nr.60 din municipiul Satu Mare, în casa omului de afaceri Cristea Sorin, fost complice de fraude bancare cu senatorul independent. Firma Val MB SRL a fost înregistrată oficial la Registrul Comerţului în data de 21 iunie 2013. Marian Valer deţine 60% din părţile sociale, iar săgeata sa Bledea Mihai 40%, acesta din urmă fiind şi administratorul firmei, care are ca obiect principal de activitate “Activităţi de editare a ziarelor”.

Un apel de ultimă oră şi de ultima oară
Conducerea societăţii Media Total SRL îi solicită în mod public senatorului independent Marian Valer să renunţe la marca “Gazeta de Satu Mare”, pe care o foloseşte ilegal din data de 1 mai 2013. SC Media Total SRL, în calitate de editor cu drepturi legale al publicaţiei Gazeta de Satu Mare, refuză orice asociere cu numele lui Marian Valer, cel mai detestat politician din judeţul Satu Mare. O asociere de acest gen este de-a dreptul jignitoare şi afectează grav imaginea societăţii Media Total SRL şi a angajaţilor acesteia.
În cele din urmă, autorităţile Statului Român vor trebui să oprească acest nou abuz al numitului Marian Valer, încă senator al României pentru câteva luni. Autorităţile respective n-ar trebui să se lase intimidate de atacurile murdare ale acestui individ dezaxat, care a ajuns să se laude cu afecţiunile sale la cap, respectiv de faptul că ocupă vremelnic funcţia de senator, pe care a discreditat-o total prin acţiunile sale. Aceleaşi autorităţi ar trebui să-l sancţioneze pe acest senator cu ambiţii de mogul de presă pentru că foloseşte ilegal o marcă ce nu îi aparţine, la fel cum fac şi cu vânzătorii tuciurii din pieţe, care vând parfumuri, articole de încălţăminte şi de îmbrăcăminte contrafăcute.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts