More


  Sute de pensionari au popriri pe pensie

  - Advertisement -

  Potrivit datelor oficiale ale Casei Județene de Pensii (CJP) Sălaj, în cursul lunii mai, 593 de pensionari au avut popriri pe pensie, iar suma reținută a fost de 83.529 lei. În luna iunie s-au reținut, în total, 84.669 lei din pensiile a 638 de pensionari, iar în luna iulie 671 de pensionari au fost în incapacitate de plată a datoriilor, cu un total de 90.740 lei.
  Conform Codului de procedură civilă, executarea silită este o metodă juridică de recuperare a unor datorii care au fost stabilite prin titluri executorii precum hotărâri sau sentințe ale instanțelor de judecată, contracte notariale de bunuri sau bani, credite bancare și alte situații identice. Executarea silită începută la cererea unui creditor se poate face prin toate mijloacele posibile, asta însemnând poprire, sechestru, vânzare de bunuri mobile sau imobile.
  Deci creditorul nu poate fi condiționat să aleagă doar o singură cale, cât nu îi este interzis să le aleagă pe toate, ceea ce înseamnă că odată începută executarea silită, aceasta se poate realiza prin orice mijloc până la acoperirea sumelor datorate. Executarea silită începe la cererea unui creditor și este dusă la îndeplinire de către un executor judecătoresc.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img