More


  Îmi doresc ca în PSD şi USL să luăm decizia politică pe Roşia Montană după dezbatere

  - Advertisement -

  ponta

  Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că îşi doreşte ca atât la nivelul PSD, cât şi al USL, decizia politică în privinţa proiectului Roşia Montană să fie luată după dezbaterea parlamentară, opinând că “nu are sens” că fie anunţată o decizie politică înaintea discuţiilor. Ponta a afirmat că doreşte o dezbatere onestă atât în ceea ce priveşte FMI, proiectul Roşia Montană sau Acordul de parteneriat 2014-2020.
  “Decizia politică să fie precedată de o dezbatere serioasă şi nu să se anunţe decizia politică după care să începem dezbaterea, că nu are sens. Dacă ai luat deja decizia politică e foarte greu după aceea să spui că eşti interesat de dezbatere. Dezbaterea este prima şi pe locul doi este decizia politică. Din acest punct de vedere şi PSD şi în USL îmi doresc foarte mult să mergem în această direcţie”, a susţinut premierul.
  Ponta a fost întrebat cât de tare îşi doreşte ca proiectul Roşia Montană să fie realizat, în condiţiile în care preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat că în acest fel interpretează poziţiile publice ale premierului. “Obligaţia mea ca şi co-preşedinte al USL, cea mai mare forţă politică actuală, şi prim-ministru este de a prezenta toate datele care ţin de Guvern la modul cel mai obiectiv posibil, după care, sigur, vom lua o decizie politică”, a răspuns Ponta.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img