More


  Kim Jong-un are o fiică, a dezvăluit Dennis Rodman. Ce nume poartă aceasta

  =

  k

  Liderul nord-coreean Kim Jong-un are o fiică, a dezvăluit duminică fosta vedetă a baschetului Dennis Rodman, care a efectuat recent o nouă vizită la Phenian, pentru The Guardian.

  Rodman l-a descris deja pe Kim jong-un ca pe un “tip minunat”, dar duminică a spus că acesta este şi un “tată bun” pentru fiica sa, pe care a numit-o Ju-ae.

  “Am ţinut-o pe fiica lor Ju-ae (în braţe) şi am vorbit cu doamna Ri (Sol-ju, soţia lui Kim Jong-un). Este un tată bun şi are o familie minunată. Kim (Jong-un) mi-a spus «ne vedem în decembrie»”, a adăugat Rodman, citat de The Guardian.

  “Mareşalul Kim (Jong-un) şi cu mine ne-am relaxat la mare, împreună cu familia sa”, a declarat el despre ultima sa vizită în cea mai izolată ţară din lume. “Am mâncat, am băut şi am discutat despre planurile noastre de a organiza un meci amical istoric între Coreea de Nord şi Statele Unite şi căile de dezvoltare ale echipei lor de baschet”, a spus el.

  El plănueşte să organizeze un meci de baschet între echipele americană şi nord-coreeană. Detalii suplimentare despre meci sunt aşteptate luni.

  Această iniţiativă este sponsorizată de o firmă de pariuri irlandeză, care a recunoscut că nu are experienţă în diplomaţia internaţională. Firma a subliniat că proiectul nu înseamnă că Rodman sau compania “aprobă sau susţine” unul dintre cele mai represive regimuri din lume.

  Un expert în domeniul coreean din cadrul grupului de reflecţie International Crisis Group, Daniel Pinkston, a declarat pentru ziarul britanic că, în pofida faptului că Dennis Rodman poate fi considerat de către unii că “oferă o legitimitate politică regimului sau că poate fi considerat o lovitură de propagandă”, acest lucru este “foarte exagerat”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img