More


  Nu se poate pune problema ca PNL să fie dat afară de la guvernare

  - Advertisement -

  Crin_Antonescu

  Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Piteşti, că nu se poate pune problema ca liberalii să fie daţi afară de la guvernare, iar acest lucru “ar trebui să le fie foarte clar tuturor”, el spunând că este convins că le este clar partenerilor de guvernare şi premierului. Crin Antonescu a declarat, la Conferinţa Teritorială a PNL Argeş, că nu se poate pune problema ca PNL să fie dat afară de la guvernare şi că nici nu se gândeşte să iasă de la guvernare, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  “Noi, împreună cu PSD, am câştigat dreptul de a guverna această ţară împreună de la cetăţeni. Iar dacă, din nenorocire, această înţelegere nu ar putea fi respectată, dacă noi am eşua în angajamentele noastre faţă de cetăţeni, asta înseamnă că nu ar mai exista acest guvern. (…) Nu se poate pune problema ca liberalii să fie daţi afară de la guvernare, pentru că dai afară pe cineva pe care l-ai angajat, iar PNL a fost angajat la guvernare, împreună cu PSD, de cetăţenii români. Acest lucru ar trebui să le fie foarte clar tuturor. Sunt convins că le este clar partenerilor noştri, nu am nicio îndoială că îi este clar primului-ministru, care niciodată nu a invocat o astfel de situaţie. PNL, pe de altă parte, nu se gândeşte să iasă de la guvernare, pentru că PNL nu a dezertat niciodată dintr-o înţelegere politică şi nu a dezertat niciodată dintr-un contract pe care l-a încheiat cu cetăţenii României”, a declarat Crin Antonescu în faţa celor aproape 700 de delegaţi din toate organizaţiile PNL din Argeş prezenţi la Conferinţa Teritorială.
  La Conferinţa Teritorială a PNL Argeş au fost alese structurile de conducere ale organizaţiei, senatorul Ion Popa fiind reales la şefia filialei. Ion Popa, care este preşedinte al PNL Argeş din martie 2010, a fost, de altfel, singurul candidat la alegerile de duminică.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img