More


  Omul de afaceri Marius Balaji, reclamat pentru viol de o fostă angajată

  - Advertisement -

  marius_balajiOmul de afaceri Marius Balaji, patron al firmei Gama & Gama, fost consilier judeţean PDL, este cercetat în stare de libertate de către poliţiştii sătmăreni după ce o fostă angajată l-a reclamat pentru viol. Nu este pentru prima dată când fostul consilier judeţean are probleme cu legea, acesta fiind implicat şi într-un dosare de evaziune fiscală şi spălare de bani. Se pare că acesta a mai fost acuzat în trecut pentru viol, însă a scăpat de rigorile legii prin intermediul unor înţelegeri suspecte cu victimele.

  Angajată hărţuită şi violată
  Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare au fost sesizaţi de către o tânără de 24 ani, ingineră, despre faptul că în data de 27 august a fost constrânsă de către fostul său şef, omul de afaceri Marius Balaji, în vârstă de 45 ani, prin folosirea violenţei, la întreţinerea de raporturi sexuale. Potrivit unor surse judiciare, victima a declarat că a fost supusă hărţuirii sexuale de fostul său şef. De asemenea, victima a reclamat că, marţea trecută, Marius Balaji i-ar fi aplicat mai multe lovituri, după care a violat-o. Fostul consilier judeţean PDL a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, care a luat faţă de acesta măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pe o durată de 30 de zile.

  Acuzat de evaziune fiscală
  Omul de afaceri Marius Balaji este cercetat într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. În dosar sunt implicate mai multe societăţi având sedii sociale în Satu Mare, Carei, Turţ, Bixad, Culciu şi Seini, cu activităţi în domeniul alcoolului. Prejudiciul estimat de anchetatori este de peste 500.000 de euro. Pentru a transporta actele contabile şi documentele ridicate de la societăţile implicate în dosar, anchetatorii au avut nevoie de un camion de 7,5 tone. În urma percheziţiilor, au fost ridicate sume importante de bani, bijuterii, ceasuri de lux, alcool, tehnică de calcul, precum şi numeroase documente. Marius Balaji a fost consilier judeţean în perioada 2008- 2011, după care a demisionat din partid. “Nu mai făceam faţă cerinţelor partidului. Când partidul era mic făceam faţă, dar acum este un partid mare, nu am reuşit să mă ridic la nivelul partidului şi am preferat să-mi dau demisia decât să-l trag în jos”, au fost motivele invocate de Balaji în privinţa demisiei, care a avut loc în februarie 2011.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img