More

  Showuri incendiare şi premii la Media Music Awards 2013

  IMG_2170

  Cel mai mediatizat eveniment al anului s-a desfășurat joi seara la Sibiu. La eveniment s-a adunat toată “spuma” showbizului românesc. Spectacolele au fost de cea mai bună calitate şi apreciate de public iar cei mai buni artişti au fost răsplătiţi cu premii.

  Green Carpet, în premieră în România
  Cei mai în vogă artiști ai momentului au fost prezenți la Media Music Awards, marea decernare de premii care a  avut loc joi seara la Sibiu. În cadrul galei, considerată cel mai important eveniment muzical de acest tip din România, peste 20 de artiști și formații de top din România au susținut recitaluri live pe cele două scene din Piața Mare a Sibiului în fața a peste 30.000 de spectatori și a altor câteva milioane de telespectatori din peste 50 de țări.
  Vedetele au ajuns la ceremonie în automobile hibrid și au fost fotografiate la panoul oficial pășind, în premieră pentru un astfel de eveniment din România, pe Green Carpet, un covor din iarbă, respectând tenta ecologică a evenimentului. Pe covorul verde au defilat vedete precum Alex Velea, Connect-R, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project, Lala Band și mulți alții. Ținutele acestora au fost admirate de public și atent studiate de către designerul român Cătălin Botezatu.

  showSuper-spectacole pe scena mare
  Scena din centrul Sibiului a fost ocupată de cei mai în vogă artiști din țară. Artiștii s-au pregătit pentru evenimentul care s-a dovedit a fi unul exploziv. Decoruri speciale, artificii, costume inedite, coregrafii spectaculoase, momente surprinzătoare si multă energie. Mai mulți artiști au ales să-și lanseze noile hituri la acest eveniment. Anda Adam a lansat videoclipul celui mai nou single al său, „Dacă ar fi”, și a fost însoțită pe scenă de trupa de dansatori îmbrăcați în jucători de fotbal american.Surpriza Andei a fost însă Cătălin Botezatu, îmbrăcat aidoma dansatorilor artistei.
  Spre deliciul publicului, dar și al presei, Anda Adam si Cătălin Botezatu s-au sărutat în fața miilor de spectatori. Publicul sibian, dar și cel care a urmărit spectacolul în direct la tv, au avut parte de spectacole de neuitat.

  sarutLista câștigătorilor
  Andra, Alex Velea, Holograf şi Connect-R sunt doar câțiva dintre artiștii români care au reușit să obțină mult râvnitele trofee Media Music Awards, acordate pe baza rapoartelor realizate de prestigioasa instituție Media Forest.
  Evenimentul a fost filmat de către o echipă de la Nord Vest TV şi va putea fi urmărit în emisiunea LIFESTYLE duminică  la ora 21.30.

  Silvia Cseh

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE