More

  Ştefan Bănică Jr. CONFIRMĂ relaţia cu Lavinia Pârva: “Este alegerea mea şi sper să o respectaţi”

  stefan_banica_jr_resize_43075200

  Ştefan Bănică Jr. a declarat, miercuri, pentru agenţia MEDIAFAX, că se află la începutul unei relaţii cu cântăreaţa Lavinia Pârva, artistul afirmând că este o persoană liberă şi “este dreptul fiecăruia să-şi trăiască viaţa fără a simţi nevoie de a da explicaţii”.

  “Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!”, a declarat Ştefan Bănică Jr., miercuri, pentru agenţia MEDIAFAX.

  La începutul acestui an, Ştefan Bănică Jr. şi soţia lui, vedeta de televiziune Andreea Marin Bănică, au anunţat că au decis de comun acord să se despartă, după o căsnicie care a durat şapte ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Ana Violeta.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE