More


  Traian Băsescu, atacat cu pâine la Ţebea

  - Advertisement -

  base

  Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit, duminică, la Ţebea, unde participă, împreună cu soţia sa, la serbările închinate comemorării a 141 de ani de la moartea lui Avram Iancu. În vreme ce unii oameni aflaţi la eveniment au strigat către şeful statului “Demisie!” şi “Ruşine!”, ba mai mult, au aruncat în el cu bucăţi de pâine, au existat şi oameni care l-au aplaudat.
  Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit şi fluierat, duminică, la Ţebea, când a încercat să pătrundă între oamenii adunaţi în jurul Complexului Istoric din localitate, pentru a face celebra ‘’baie de mulţime’’, la finalul ceremoniei de depunere a coroanelor de flori la mormântul lui Avram Iancu, susţine Agerpres.  Din mulţime s-a strigat ‘’Demisia’’, ‘’Hoţule’’ şi ‘’Jos Băsescu’’, şeful statului îndreptându-se ulterior spre bâlciul organizat în apropiere. Fluierături s-au auzit şi în momentul în care şeful statului a depus o coroană de flori.  Participanţii la manifestări flutură steaguri tricolore dar există şi mai multe steaguri ale organizaţiei ‘’Noua Dreaptă’’.
  Preşedintele Traian Băsescu a lansat, duminică, la Ţebea, un apel către oameni să participe ori de câte ori pot la ceremoniile care îl comemorează pe Avram Iancu, deoarece acesta a luptat pentru ieşirea din iobăgie, scrie MEDIAFAX. Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, după depunerile de coroane la mormântul lui Avram Iancu, că acesta a luptat “pentru ieşirea din iobăgie şi pentru demnitatea naţională”, motiv pentru care a şi intrat în conflict cu revoluţionarul ungar Kossuth Lajos, informează MEDIAFAX. “Kossuth a vrut Ardealul pentru maghiari, dar Avram Iancu a vrut libertate şi pentru români”, a afirmat Băsescu.
  După depunerea de coroane, şeful statului a turnat apă la rădăcina gorunului pe care l-a plantat acolo în urmă cu câţiva ani. Şeful statului a mers, alături de soţia sa, Maria, în zona unde era amenajat un târg, unde s-a fotografiat cu oamenii. În timp ce unii au vrut să discute şi să se pozeze cu preşedintele, alţii l-au huiduit şi i-au cerut demisia. Printre scandările celor nemulţumiţi s-a putut auzi: “Hoţul”, “Tu ai distrus CFR-ul” şi “Demisia”. De asemenea, o persoană i-a spus că este “preşedinte ilegal”, iar Traian Băsescu a întrebat-o, râzând: “Eu, ilegal?” şi a mers mai departe. În momentul în care preşedintele a intrat într-un cort, de afară câteva persoane i-au strigat: “Ieşi afară, javră ordinară”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img