Antonescu: N-am fost invitat la Cotroceni!crin

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat pentru “Gândul” că nu a fost invitat de Administraţia Prezidenţială să participe la ceremonia oficială de la Palatul Cotroceni, unde liberalul Andrei Gerea a depus jurământul în calitate de ministru al Economiei.

“Am aşteptat anunţul, cum se procedează uzual, între Cancelaria prezidenţială şi cabinetul de Senat. Nu a venit niciun anunţ, nicio invitaţie, cum se face de obicei. După aceea şefa mea de cabinet a verificat, a constatat că pe lista invitaţilor la ceremonie nu mă aflam şi nu ştiu dacă se afla cineva din partea Senatului şi, ca atare, nefiind invitat nu m-am prezentat”, a explicat pentru “Gândul” liberalul.

Liderul PNL a adăugat că îşi explică această decizie a lui Traian Băsescu, de a nu-l invita la ceremonie, prin faptul că la ultima depunere de jurământ de la Palatul Cotroceni a părăsit sala în momentul în care preşedintele a început să vorbească.

“Mi-e uşor să îmi imaginez că este o reacţie la plecarea mea din cursul precedentei ceremonii de depunere a jurământului la doamna Ramona Mănescu, când am părăsit sala la discursul domnului Băsescu, dar alte comentarii nu am. Chiar dacă îmi explic în felul acesta decizia preşedintelui, nu înseamnă că o şi aprob. Credeţi că totuşi ar fi trebuit să invite un vicepreşedinte al Senatului”, a precizat pentru “Gândul” Crin Antonescu.

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au participat premierul Ponta, mai mulţi reprezentanţi ai Guvernului şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

 

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts