More


  Antonescu: N-am fost invitat la Cotroceni!

  - Advertisement -

  crin

  Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat pentru “Gândul” că nu a fost invitat de Administraţia Prezidenţială să participe la ceremonia oficială de la Palatul Cotroceni, unde liberalul Andrei Gerea a depus jurământul în calitate de ministru al Economiei.

  “Am aşteptat anunţul, cum se procedează uzual, între Cancelaria prezidenţială şi cabinetul de Senat. Nu a venit niciun anunţ, nicio invitaţie, cum se face de obicei. După aceea şefa mea de cabinet a verificat, a constatat că pe lista invitaţilor la ceremonie nu mă aflam şi nu ştiu dacă se afla cineva din partea Senatului şi, ca atare, nefiind invitat nu m-am prezentat”, a explicat pentru “Gândul” liberalul.

  Liderul PNL a adăugat că îşi explică această decizie a lui Traian Băsescu, de a nu-l invita la ceremonie, prin faptul că la ultima depunere de jurământ de la Palatul Cotroceni a părăsit sala în momentul în care preşedintele a început să vorbească.

  “Mi-e uşor să îmi imaginez că este o reacţie la plecarea mea din cursul precedentei ceremonii de depunere a jurământului la doamna Ramona Mănescu, când am părăsit sala la discursul domnului Băsescu, dar alte comentarii nu am. Chiar dacă îmi explic în felul acesta decizia preşedintelui, nu înseamnă că o şi aprob. Credeţi că totuşi ar fi trebuit să invite un vicepreşedinte al Senatului”, a precizat pentru “Gândul” Crin Antonescu.

  La ceremonia de la Palatul Cotroceni au participat premierul Ponta, mai mulţi reprezentanţi ai Guvernului şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img