More


  Dosarele medicale care înlătură dubiile despre operaţiile estetice ale actriţei Marilyn Monroe, scoase la licitaţie

  - Advertisement -

  Marilyn-Monroe

  Dosarele medicale ale actriţei Marilyn Monroe, care au dezvăluit faptul că artista americană a efectuat mai multe operaţii estetice, vor fi scoase la vânzare în luna noiembrie, la o licitaţie care va fi organizată de casa Julien’s Auctions în cartierul Beverly Hills din Los Angeles.

  Dosarele conţin mai multe radiografii ale feţei actriţei şi mai multe buletine medicale care oferă detalii despre operaţiile suferite de aceasta.

  “Zvonurile despre operaţiile estetice suportate de Marilyn Monroe continuă să fascineze publicul” şi rămân învăluite în “mister”, se afirmă într-un comunicat emis de casa organizatoare.

  Dosarele “înlătură dubiile despre acele intervenţii medicale şi oferă noi detalii despre operaţiile care au transformat-o pe Marilyn Monroe într-o epocă în care chirurgia estetică nu era o practică populară”, se afirmă în acelaşi comunicat.

  Graţie acestor documente s-a aflat că vedeta americană a suportat o intervenţie la nivelul bărbiei şi o alta la nas încă din 1950, pe când avea doar 24 de ani.

  Dosarele medicale au dezvăluit, totodată, faptul că Marilyn Monroe a suportat un avort spontan din cauza unei sarcini extrauterine, în 1957, la New York.

  Ultimul dosar este datat din 7 iunie 1962, cu două luni înainte de moartea actriţei. El descrie o căzătură suportată de vedeta americană în casa ei, care i-a cauzat un hematom şi o mică fractură la nivelul nasului.

  Licitaţia va avea loc pe 10 noiembrie.

  Marilyn Monroe a făcut senzaţie ca model, actriţă şi cântăreaţă, jucând într-o serie de filme cu succes de public în anii ’50 şi la începutul anilor ’60 şi devenind un sex simbol inegalabil. Marilyn a murit pe 5 august 1962, din cauza unei supradoze de barbiturice, circumstanţele decesului ei, clasat oficial drept “sinucidere probabilă”, nefiind însă complet elucidate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img