Noutăţi la Victoria’s Secret! Vezi cine sunt NOII ÎNGERAŞIsecret

Sunt tinere, extrem de frumoase şi le ajung din urmă pe celebrele lor predecesoare de la Victoria’s Secret. Iată care este generaţia nouă de… “îngeraşi”!

 Sara Sampaio

Are doar 21 de ani şi este de origine portugheză. Sara şi-a început cariera de model la 16 ani, lucrând pentru brandul de produse de îngrijire a părului Pantene. De atunci, Sara a prezentat costume de baie şi lenjerie intimă pentru H&M şi Calzedonia, până să fie remarcată de cei de la Victoria’s Secret.

Toni Garrn

Nemţoaica de 21 de ani şi-a început cariera de ”îngeraş” Victoria’s Secret în 2011. A prezentat deja pentru numeroase branduri celebre, însă tânăra a ajuns în atenţia publicului avid de monden în urma unei scurte relaţii cu actorul Leonardo DiCaprio, cunoscut şi ca ”devoratorul de modele”, datorită numeroaselor sale relaţii cu diferite manechine.

Constance Jablonski

Am putea spune că este una dintre cele mai cuminţi modele Victoria’s Secret, pentru că numele ei nu apare în niciun scandal, deocamdată. Franţuzoaica Constance Jablonski defilează pe podiumuri încă din 2006 şi, pe lângă colaborarea cu Victoria’s Secret, a mai lucrat cu Gucci, Burberry, Zacc Posen, Calvin Klein şi H&M.

Cameron Russell

Originară din Boston, Cameron Russell (25 de ani) şi-a început cariera de model în 2004 şi a lucrat cu Chanel, Luis Vuitton, Prada, Dolce & Gabana şi Marc Jacobs.

Bregje Heinen

Are doar 19 ani, este originara din Olanda şi a debutat pentru Victoria’s Secret în 2011. În acelaşi an a aparut şi în colecţia de lenjerie intimă “Body By Victoria”.

Jourdan Dunn

Modelul de origine britanică a atras atenţia publicului încă din 2008, când a fost primul manechin de culoare ce defila pentru Prada, în ultimii 10 ani. De altfel, Jourdan profită de orice ocazie pentru a atrage atenţia asupra lipsei modelelor de culoare din industria modei. În 2012, a început colaborarea cu Victoria’s Secret, dar a lucrat ;i cu Topshop, Gap, Benetton si Yves Saint Laurent.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts