More  Rellys Tonu – Miss Personality în cadrul galei Playmate of the Year Filipine

  - Advertisement -

  tonu

  Rellys Tonu a obţinut locul II şi titlul de Miss Personality în cadrul galei Playmate of the Year din Filipine, ediţia din 2013. Evenimentul a avut loc pe 24 octombrie la Manila, unde reprezentanta Playboy România a concurat alături de playmates din alte nouă tări, printre care Olanda, Serbia, Israel, Africa de Sud, Polonia sau Croaţia. Titlul de Playmate of the Year i-a revenit lui Alexis Fox, reprezentanta Africii de Sud.

  Frumoasa româncă, care i-a încântat pe filipinezi cu frumuseţea şi personalitatea sa, a mai obţinut o victorie. Portretul său, realizat de unul dintre cei mai importanţi artişti locali, a fost printre cele mai bine vândute tablouri în cadrul unei licitaţii cu scop caritabil organizate de Playboy Filipine (120.000 de pesos), iar Rellys a decis să doneze cei 20% din această sumă oferiţi fiecărui playmate spitalului PGH Manila.

  Rellys Tonu a pozat pentru ediţia iulie -august a revistei Playboy România, pictorialul fiind realizat de fotograful Cătălin Muntean.

  În 2012 , România a fost reprezentată de Irina Georgescu, care s-a întors acasă cu titlul de Miss Best Body.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0