More


  Retailerul Amazon suplimentează personalul cu 70.000 de angajaţi!

  - Advertisement -

  gty_amazon_fulfillment_center_jef_121016_wmain

  Retailerul american online Amazon va suplimenta personalul din Statele Unite cu 70.000 de angajaţi temporari în perioada sărbătorilor, aceştia urmând să lucreze cu normă întreagă în centrele de distribuţie.

  Compania avea la mijlocul anului 97.000 de angajaţi permanenţi, cu normă întreagă sau redusă, iar anul trecut a angajat pentru sezonul sărbătorilor 50.000 de persoane, potrivit CNN.

  Amazon nu a furnizat detalii privind posturile disponibile, dar angajaţii centrelor de distribuţie au sarcini legate de executarea comenzilor primite de retailer, precum selectarea produselor, pregătirea coletelor şi depozitarea bunurilor.

  O parte dintre lucrătorii temporari ar putea deveni angajaţi permanenţi. Retailerul a anunţat că mai multe mii de persoane angajate anul trecut pentru sezonul sărbătorilor au rămas ulterior în cadrul companiei.

  Alţi retaileri cu vânzări mai mari în perioada sărbătorilor, precum Toys R Us sau Target, au anunţat de asemenea posturi temporare. Astfel, Toys R Us menţine nivelul de anul trecut de 45.000 de persoane, în timp ce Target a redus de la 88.000 de angajaţi anul trecut la 70.000 pentru acest an.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img