More  Roxy, “Printesa inghetatei”, goală pe o plajă exotică

  ok

  O cheama Roxy si toata lumea o stie drept “Printesa inghetatei”, dar si ca pe, probabil, cea mai bronzata (artificial) din Romania. Aventurile doamnei cu cea mai portocalie piele din tara continua!

  CANCAN.ro v-a facut cunostinta acum cateva luni cu cea mai bronzata doamna din Romania. La soare te puteai uita, dar la dansa nu prea! Intre timp, situatia pare ca s-a mai… albit, iar “Printesa inghetatei” nu prea a mai fost asa des la solar.

  Daca e sa ne luam dupa imaginile postate pe Facebook, Roxy a preferat sa se bronzeze natural, prin tot felul de paradisuri exotice, unde nu conteaza foarte mult sa porti sutien. Revenita in tara, le-a aratat doritorilor si cateva din “comorile” ei.

  Ca sa o invideieze toata lumea, de exemplu, si-a aliniat in fata unei ferestre toate perechile de pantofi, sandale si papucei din dotare. De toate culorile si formele, “condurii” Printesei si-au pierdut de multa vreme chiar ei numarul, iar stapana cu siguranta nu mai are un control al inventarului.

  ot din categoria bunuri, Roxy Rosescu si-a etalat, intr-o alta fotografie, sanii bine lucrati si la fel de bine imbracati.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE