More  Aici este Raiul pe Pământ, locul unde hainele sunt purtate opţional

  - Advertisement -

  1

  În oraşul Pasco County, Florida, SUA, pot fi văzuţi cei mai mulţi nudişti pe metrul pătrat. Hainele nu sunt obligatorii.

  Pasco County este o cunoscută ca o bună destinaţie pentru nudişti. Aici există multe locaţii unde nimeni nu este deranjat de faptul că cei din jur umblă goi, aşa cum au venit pe lume.

  Oamenii umblă nestingheriţi fără haine atunci când iau parte la petreceri, când se relaxează la terasă, când sunt alături de prieteni sau când îşi fac cumpărăturile.

  Desigur, nu îţi imagina că aceste exemplare pot fi întâlnite la tot pasul, ci sunt locuri unde se pot relaxa fără ca cineva să strige către ei să se îmbrace.

  Se spune că în Pasco nu sunt multe atracţii turistice, iar cei mai mulţi vizitatori care vin aici o fac pentru nudism. Există resorturi dedicate nudiştilor.

  Naturismul sau nudismul social este practicat pentru confortul personal. Guvernat de o serie de reguli stricte, practicarea nudismului este non-erotică şi nonsexuală.

  Primul resort din Pasco County datează din 1947 şi a fost construit pe Lacul Como. Apoi au mai fost construite alte cinci proprietăţi. Aici regăsim cel mai mare număr de nudişti pe metrul pătrat din lume.

  Oameni din toate colţurile lumii vin aici să se relaxeze total. Au loc şi numeroase evenimente de gen, la care lumea participă tot în pielea goală.

  Guvernatorii nu se prea plâng căci sumele provenite din taxele plătite de proprietarii resorturilor şi de turişti sunt binevenite la bugetul de stat. Proprietarul a două dintre resorturile din zonă a plătit doar pe un an cel puţin 82 de milioane de dolari, iar de la turişti s-au colectat la stat peste 800.000 de dolari.

  Vrei natural? Te costă! O noapte de cazare aici la Lacul Como, într-o vilă stil meditreranean, te costă peste 300 de dolari. Dacă vrei mai multe facilităţi, preţul poate ajunge şi la 1.000 de dolari.

  Mulţi dintre turişti au preferat să-şi cumpere case aici. Preţul variază şi în funcţie de îmbunătăţiri – 100.000 – 500.000 de dolari. În zonă au apărut şi hoteluri de lux, baruri, cluburi, piscine, etc, toate pentru nudiştii care se pot distra mai bine decât în alte părţi. Există piscine cu grote mai atrăgătoare decât cea de la reşedinţa lui Hugh Hefner.

  Odată ajuns aici este imposibil să nu-ţi doreşti să revii. Ei spun că puţine sunt la fel de plăcute ca statul la o cafea cu prietenii, toată lumea fără haine, lipsiţi de inhibiţii.

  Nudiştii din Pasco au ajuns şi la televizor. TLC va transmite două episoade ale unui reality show “Buying Naked”, unde personajul principal – un agent imobiliar, va încerca să vândă locuinţe în zonele unde hainele sunt opţionale. Nimic nu se va blura la înregistrări, ci vor fi doar lucruri amplasate strategic.

  Pasco County nu este doar Raiul nudiştilor, ci şi al doilea oraş din Florida cu cei mai mulţi oameni fără adăpost.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts