More  Apetitul sexual în funcţie de zodie

  - Advertisement -

  3o9tk6z7

  Apetitul sexual al fiecărui indvid este la fel de distinct ca şi experienţa orgasmică, sunt oameni care au un apetit sexual crescut, oamenii care nu au deloc sau cei care păstrează linia echilibrului.

  Specialiştii susţin că unul dintre factorii care influenţează dorinţa sexuală este semnul care guvernează casa natală a fiecărui individ.

  Berbec

  Recunoscut pentru pasiunea specifică unui semn de foc, nativul din Berbec este ispitit cu uşurinţă şi îşi exprimă cu uşurinţă sexualitatea.

  Secretul care îi stimulează apetitul sexual al Berbecului este energia – trebuie să fiţi un partener activ şi spontan ca să îl stârniţi pe cel născut sub acest semn astral.

  Taur

  Cei ghidaţi de acest semn zodiacal nu îşi schimbă prea mult activitatea sexuală, de-a lungul vieţii – nu se grăbesc, nu contează aşa mult exhibiţiile fizice, ci se excită în faţa unui partener senzual, tandru, romanţios.

  În preajma unui Taur, pentru a-l motiva sexual, nu uitaţi de eleganţa voastră, de zâmbet şi de parfum.

  Gemeni

  Dacă nu vă pierdeţi toată energia în activităţi profesionale, cel mai probabil este ca libidoul dvs. să rămână viu toată viaţa.

  Pe parcurs, interesul se menţine prin diversitate, divertisment sexual, schimbarea frecventă a poziţiilor, a locurilor, a rolurilor, a muzicii pe care faceţi sex cu un Gemeni.

  Rac

  Sexualitatea unui Rac are o legătură puternică cu viaţa sa interioară – de exemplu, un Rac se poate simţi liber din punctul de vedere sexual dacă este sigur pe el, dacă trăieşte interior frumos.

  Nativul din Rac nu are un libidou crescut şi este uşor răsfăţat din acest punct de vedere, dar când ajungi la punctul lui cheie şi îl faceţi să se bucure de fiecare moment mărunt, fii sigur de amintiri din cele mai plăcute.

  Leu

  Firea nativului din Leu este orientată spre plăcere şi, cu atât mai mult, spre plăcerea sexuală, iar interesul nativul al Leului pentru sex cunoaşte cote mari.

  De regulă, fiind un semn fix, Leul nu îşi schimbă apetitul sexual, indiferent de vârstă, loc sau partener. Doar că apetitul sexual al Leului moate fi motivat de simple petreceri, activităţi recreaţionale sau sportive…

  Fecioară

  Interesul sexual al semnului astral Fecioară este inconstant. Chiar dacă ai o pasiune debordantă, asemănătoare zodiei Scorpion, nu ai puterea acetuia de a te automotiva.

  Apoi, între exprimarea sexualităţii şi mintea Fecioarei există o legătură puternică şi, de cele mai multe ori, activităţi exterioare precum munca, vă va strica dispoziţia pentru sex. Tot semnul astral Fecioară este recunoscut pentru fanteziile sexuale trăite pe ascuns, în propriile cămăruţe ale minţii.

  Balanţă

  Secretul unui apetit sexual crescut este echilibrul, iar faptul că  asparţineţi unui semn cardinal se prea poate ca, într-un târziu să ajungeţi la această satisfăcătoare stare de fapt.

  Apetitul sexual este, din naştere, crescut, dar se va confrunta tot timpul cu greutatea de a lua decizii a nativului din Balanţă…

  Scorpion

  Fiind asociat cu casa a VIII-a, Scorpionul se defineşte, printre altele de: patos sexual, dorinţă sexuală foarte puternică, comportament sexual „aprins” – el este cel mai preocupat semn astral de sex, fantezii sexuale, orice tip de atitudine sexuală.

  De cele mai multe ori, Scorpionii au şi cea mai împlinită viaţa sexuală, iar apetitul sexual nu va cunoaşte dezechilibre mari în timp. El este la cote mari şi va rămâne la cote mari pentru că

  Scorpionul ştie foarte bine ce e important pentru el.

  Săgetător

  Viaţa sexuală a Săgetătorului este una, în linii mari, fericită, regulată pentru că Săgetătorul este un semn zodiacal care ştie când să se implice, când să ia distanţă, când să îşi exploateze apetitul sexual, când să se tempereze.

  În genere, Săgetătorii nu îşi complică existenţa, ceea ce îi face să menţină capacitatea şi emoţia sexuală (nealterate, sănătoase) pe linia echilibrului, toată viaţa.

  Capricorn

  Despre Capricorn se spune că este un semn al durabilităţii chiar şi în ceea ce priveşte acitivitatea sexuală. Astfel, cei născuţi sub acest semn astral îşi păstrează viu apetitul sexual, mult timp, chiar şi pentru aceeaşi persoană.

  Dar asta nu înseamnă că el are neapărat un apetit sexual debordant – Capricornul nu face niciodată excese nici măcar în tinereţe. Nu se excită aşa de repede ca alte semne zodicale, dar nici nu îşi pierde la fel de repede ca ele interesul.

  Vărsător

  Aşa cum am mai scris şi în articolele precedente, Vărsătorul este un semn astral deschis la minte şi foarte motivat atunci când vine vorba de sex.

  Apetitul sexual al Vărsătorului există (din belşug) şi este întreţinut în timp prin diversitatea poziţiilor sexuale, tehnici mai puţin tradiţionale şi prin sexualitatea ce stimulează mintea şi spiritul.

  Peşti

  Sexualitatea Peştilor cunoaşte înălţimi mari, precum şi coborâşuri dureroase: trăiesc sexul cu emoţii intense şi au, uneori, un apetit sexual copleşitor. Dar, tocmai pentru că se epuizează în aceste faze, Peştii au lungi perioade de plictis faţă de cei din jur.

  Mai mult, un nativ al acestei zodii te poate surprinde oricând cu dorinţe nebănuite, apetitul său sexual fiind stimulat de gesturi pe care poate alţii nu dau doi bani şi cel mai important, pentru

  Peşti sexualitatea are întotdeauna o doză de sentimentalism.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts