More

  Băsescu anunţă cine va fi naşul nepoatei sale, Sofia Anais

  fmyno2if

  După ce a fost primul care a confirmat sarcina fiicei sale, Elena Băsescu, şi, mai apoi, că va avea o nepoată, preşedintele Traian Băsescu anunţă, de la Vilnius cine va fi naşul Sofiei Anais. Cel care o va boteza pe nepoata preşedintelui, născută pe 1 septembrie, va fi Dorin Chirtoacă, primarul Chişinăului.

  Băsescu l-a anunţat pe Chirtoacă drept “naşul Sofiei” în contextul în care a fost întrebat, la finalul Summitului de la Vilnius, care este motivul pentru care primarul Chişinăului l-a însoţit în avion spre capitala Lituaniei. “Naşul micuţei Sofia nu avea cu ce ajunge. Era invitat la Consiliul Regiunilor. Sigur că n-am spus „nu te iau în avion”, dacă erau locuri”, s-a justificat Băsescu.

  Dacă supoziţia că liderul liberal de la Chişinău va fi naşul fiicei Elenei Băsescu a fost vehiculată de presă, familia preşedintelui nu a făcut până acum nicio precizare în acest sens. Întrebat la rândul său, pe aeroport, la plecare, care este motivul pentru care va zbura împreună cu Băsescu spre Vilnius, Chirtoacă a răspuns că “aşa a potrivit lucrurile Sofia cea mică”.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE