More


  Bibliotecă de cartier nouă în Micro 17

  =

  inaugurare

  Biblioteca Judeţeană are începând de ieri o nouă filială de cartier. Este vorba despre Filiala nr. 2 “Lucian Blaga”, al cărei sediu care se află în incinta şcolii cu acelaşi nume a fost inaugurat ieri. La manifestare au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, viceprimarul Marcela Papici, directorul interimar al Bibliotecii Judeţeane, Angela Câmpian, foştii directori Ioan Mircea Ardelean şi Gheorghe Ghiorghiade, directorul Casei Corpului Didactic, Ioan Viman, reprezentanţii instituţiilor de cultură din judeţ, alţi invitaţi.
  După intonarea Imnului de Stat al României, a fost tăiată panglica inaugurală, după care a fost vizitat sediul Filialei nr. 2 “Lucian Blaga”. “Am ales să inaugurăm noul sediu al Filialei “Lucian Blaga” din cadrul Bibliotecii Judeţene Satu Mare la această dată pentru a omagia marea sărbătoare de la 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Prin acest eveniment dorim să aducem o mare bucurie tuturor locuitorilor din Cartierul Micro 17 dar şi elevilor din localităţile apropiate care studiază în şcolile din zonă. Aducem mulţumiri publice conducerilor Consiliului Judeţean şi Primăriei Municipiului Satu Mare pentru că, printr-un efort financiar susţinut şi prin implicarea directă a acestora am reuşit să ne îndeplinim unul dintre cele mai importante obiective pe care ni le-am propus”, a declarat directorul interimar Angela Câmpian.
  Bibliotecarul responsabil cu această filială, Rodica Banc, a precizat că Filiala “Lucian Blaga” este o bibliotecă publică de tip enciclopedic şi deţine aproximativ 25.000 de publicaţii. “Serviciile pe care le va oferi comunităţii vor fi dintre cele mai diverse, inclusiv acces gratuit la Internet prin patru calculatoare, donate de Fundația Bill & Melinda Gates, prin Programul Național Biblionet – Lumea în biblioteca mea”, a mai spus bibliotecarul.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img