More

    Ce a păţit o femeie când s-a dus la ginecolog. VEZI aici

    opu5sefr
    O femeie a dat în judecată un medic ginecolog, după ce acesta i-ar fi pulverizat o soluţie de desfundat ţevile în zona intimă.
    Femeia a povestit  că s-a dus pentru un examen colposcopic la Clinica Parago din Akron, iar medicul John Black a folosit un spray în zona sa intimă. Lichidul pe care medicul i l-ar fi pulverizat i-ar fi provocat acesteia dureri şi senzaţii de arsură, scrie rawstory.com.
    Nu este neobişnuit ca un medic să folosească otet într-o astfel de situaţie, însă lichidul pe care medicul John Black i l-a pulverizat Laurei i-a provocat dureri mari şi senzatii de arsură în canalul vaginal. “Era ca şi când ar fi turnat alcool pe o rană deschisă”, a spus femeia, care nu şi-a dezvăluit identitatea.
    După aceea, spune aceasta, medicul şi-a dat seama că ceva nu este în regulă şi a turnat o cantitate de lichid într-o cană şi apoi a gustat. Medicul a încercat să dreagă totul şi i-a aplicat o cremă pe porţiunea afectată, fără să folosească mănuşi. “Sper că nu te deranjează. Am vrut să-ţi spun că sunt căsătorit şi că nu am nicio boală”, i-ar fi spus medicul.
    Femeia mai spune că la Urgenţe, i s-ar fi spus că medicul i-a pulverizat o soluţie cu hidroxid de potasiu, o substanţă chimică folosită de obicei pentru desfundarea ţevilor.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE