Cea mai bună metodă prin care să economiseşti banii7b0zx18i

Mulţi au încercat să economisească bani prin metode neconvenţionale, dar majoritatea dintre ei au eşuat. Dar iată care este cea mai ingenioasă metodă de a pune ban pe ban.

Gary, un pensionar în vârstă de 60 de ani din Phoenix, SUA, a găsit o metodă ingenioasă prin care să-şi economisească banii. O idee simplă şi unică a făcut ca treaba să funcţioneze.

Pentru a fi sigur că mesajul lui este înţeles şi citit, americanul a scris mesajul cu o cariocă roşie. Ceea ce a făcut el nu este ilegal şi banii pot fi folosiţi în continuare în piaţă. Doar că au acest mesaj impresionant care te pune pe gânduri şi care dă roade.

El le transmite aceste vorbe celorlalţi fără a-i obliga să o facă. Când a observat că i se întorc banii, el a pus în circulaţie şi mai mulţi însemnaţi.

Cel mai des foloseşte bancnote de 1 dolar, poate ca ideea lui să funcţioneze. Dacă ar pune în circulaţie sume mai mari tentaţia cetăţenilor de a-i păstra ar fi mai mare.

În fiecare zi, americanul primeşte înapoi 2 dolari, face 60 de dolari pe lună pe care îi pune deoparte. Pensionarul are parte uneori şi de bonusuri din partea celor generoşi financiar, astfel că are luni în care poate strânge şi 100 de dolari.

Gary trimite plicuri ce copnţin 1 dolar şi în afara ţării sale. El susţine că nu urmăreşte să se îmbogăţească, ci să amuze şi să reuşească să-şi plătească dările lunare.

Pe lângă returnarea banilor, Gary primeşte şi o mulţime de mesaje de apreciere, încurajare şi de felicitare că a avut o asemenea idee nebună.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts