More


  Cheloo a declanşat un scandal uriaş la X Factor

  - Advertisement -

  cheloo

  Curg plângerile împotriva lui Cheloo, jurat la X Factor, după reacţiile acestuia la adresa unui concurent.
  Peste 500 de reclamaţii au fost primite la CNA, la nici 48 de ore de la difuzarea emisiunii X Factor, scrie paginademedia.ro.

  Reclamaţiile curg de la o oră la alta. Sunt 500 de reclamaţii şi continuă să curgă, a spus Laura Georgescu pentru paginademedia.ro. Reamintim că în ediţia X Factor de duminică, Cheloo i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care şi-a recunoscut orientarea sexuală, spunându-i „Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi şi ţara asta te va trimite acasă cu siguranţă”.

  Leonard Miron, fostul angajat al TVR, care a recunoscut că este homosexual, a sărit la gatul lui Cheloo.

  “E dreptul lui să îşi susţină punctul de vedere. El nu trebuia să spună că urăşte ceva. Acest cuvant este prea mare pentru oricine. Faptul că ai un punct de vedere trebuie să îl exprimi într-o conjuctura care ţine de persoana ta. Cheloo, acolo, reprezenta mai mult decat persoana lui. Eu, în Marea Britanie, n-am văzut vreun jurat să facă un comentariu jignitor la adresa persoanei unui concurent. Se comentează talentul, vocea şi ce face personajul pe scenă. Postul respectiv ar trebuie să sancţioneze acest gest”, a spus Leonard Miron  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img