More  Cum să ai un păr ca al lui Justin Timberlake

  - Advertisement -

  mnu8mk8s

  Cum să capeţi rapid tunsoarea lui Timberlake. Din păcate (sau din fericire), nu îţi putem da  copilărie de vedetă Disney, o fostă iubită ca Britney Spears şi o actuală ca Jessica Biel. Însă o tunsoare ca a lui poţi căpăta foarte uşor – dacă el, care are un păr destul de creţ, a reuşit să îl îmblânzească mai ceva ca în reclamele la şampon, şi tu poţi.

  Desigur, înainte să te apuci să testezi pe ce parte ţi-ar sta mai bine cărarea şi să îţi cumperi diverse geluri şi spume de păr, trebuie să te asiguri că nu îţi e frică de uscătorul de păr. Altfel spus, că ai unul în casă – sau cel puţin că ai o iubită cu uscător de păr. În afară de el, mai ai nevoie de o perie rotundă de păr, hair spray şi ceară de păr.

  Cum să îţi aranjezi părul aşa

  1. Poţi experimenta pe părul murdar: uneori e mai uşor de aranjat (prin murdar ne referim la părul care nu e proaspăt spălat, nu la exagerări).
  2. Usucă-ţi părul cu un prosop, lasă-l umed, pulvearizează spray de păr în el şi apoi piaptănă-l ca să se uniformizeze.
  3. Poţi începe să foloseşti uscătorul de păr. Usucă-ţi părul de pe margini şi de pe ceafă prin mişcări de sus în jos al aerului cald, iar pentru părul din creştetul capului, usucă-l în sus, folosind peria rotundă.  Nu te speria dacă arăţi pentru câteva secunde ca Tina Turner. O să treacă.
  4. Fă-ţi cărarea într-o parte şi trage de păr în direcţia opusă, folosindu-te de perie. În acest timp usucă-l uşor, aşa îţi vei sili părul să stea în direcţia pe care i-o indici tu.
  5. Momentul final este acela în care îţi „finisezi” lucrarea: ia un strop de ceară de păr şi pune la punct detaliile.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts