More


  Cum să slăbeşti peste 10 kilograme în 24 de ore

  muschi

  Ross Edgeley a dovedit că poţi slăbi peste 10 kilograme în 24 de ore, în cadrul unui experiment unicat.

  =

  Ross Edgeley, în vârstă de 28 de ani, cercetător în domeniul sportiv a dovedit că îngrăşarea nu are legătură cu grăsimea. El susţine că nutriţia şi respectul de sine nu ar trebui să fie guvernate de scara kilogramelor dacă nu ţii vreo dietă. Multe persoane devin, inconştienţi, sclavii acestor măsurători considerate perfecte, iar dacă nu se apropie de idealul lor încep problemele cu respectul de sine, etc.

  Ross a încercat pe pielea lui un experiment. Iniţial a dorit să dea jos 14 kilograme în 24 de ore. Un experiment periculos care a fost făcut sub supravegherea medicilor.

  Principalul său scop a fost acela de a pierde cât mai multă apă din organism. “Avem între 50 şi 70 la sută apă în organism. La o greutate de 95 de kilograme persoana respectivă are un procentaj de 47,5 apă. Dacă pierzi prea multă devine periculos pentru tine, oragnele vitale îşi pot întrerupe activitatea şi multe altele”, spune Ross.

  În ziua experimentului, Ross nu a băut nici apă, pentru că asta voia să elimine. El şi-a început ziua cu o baie caldă cu sare specială. A băut puţină apă condimentată cu diuretice (vitamina C, cafeină, rădăcini de păpădie). A făcut saună şi a mers la sala de sport.

  Din nefericire, Ross nu a reuşit să dea jos cele 14 kilograme dorite, ci doar aproape 11. La terminarea experimentului, ce a dat jos a fost pus rapid înapoi doar după ce a consumat apă, vitamine şi electroliţi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img