More


  Cursuri de dezvoltare personală pentru elevii din Zalău

  În primul semestru al acestui an şcolar, 90 de elevi de la cinci licee din Zalău urmează cursuri de dezvoltare personală, susţinute de traineri care îi învaţă cum pot să devină şi să se implice în comunitate, dobândind în acelaşi timp abilităţi necesare pentru o viitoare carieră de succes.
  Activităţile au loc în cadrul celei de-a VIII-a ediţii a programului ”TENARIS-LMT: forţa responsabilităţii sociale corporatiste”, organizat de Asociaţia Clubul Liderii Mileniului Trei.
  Elevii implicați în program sunt de la Colegiul Naţional Silvania, Colegiului Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian”, Liceele Tehnologice ”Mihai Viteazu” şi ”Voievodul Gelu”, precum şi de la Liceul Teoretic ”Gheorghe Şincai” din Zalău.
  La nivelul fiecărui liceu sunt organizate, săptămânal, cursuri susţinute de profesorii formatori care îi ajută pe tinerii cursanţi să deprindă abilităţi şi competenţe care le vor fi utile indiferent de cariera pe care vor decide să o urmeze, precum inteligenţa emoţională, spiritul civic, implicarea în comunitate, tehnici de negociere, soluţionarea conflictelor, managementul diversităţii şi al schimbării.
  Iulian Duma
  =


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img