More


  Fără chimicale! Fă-ţi casa lună cu 5 produse de curăţenie home-made

  - Advertisement -

  j3p729c2

  V-aţi săturat să cumpăraţi produse de curăţenie care uneori se dovedesc a fi ineficiente şi, mai ales, pline de chimicale? Aici găsiţi câteva reţete de produse pe care vi le puteţi crea singuri, acasă, şi care vă vor ajuta să aveţi un cămin curat, fără mirosuri puternice şi fără prea mari eforturi financiare.

  Pentru curăţenia de zi cu zi – acest produs vă ajută să dezinfectaţi orice, de la bucătarie la baie. Combinaţi 1 ceaşcă de oţet, 1 aspirină şi 1/8 cană de apă oxigenată. Folosiţi cantităţi mai mari pentru curăţarea suprafeţelor întinse şi adaugaţi apă.

  Pentru curăţarea covoarelor – acestea pot să capete deseori mirosuri urâte şi, indiferent de cât ai încerca să le cureţi, mirosul poate persista. Cea mai simplă soluţie pentru această problemă este să presari bicarbonat de sodiu şi apoi să acoperi covorul cu ceva. Lasă-l să acţioneze peste noapte şi a doua zi aspiră cu rigurozitate. Bicarbonatul de sodiu este un ingredient puternic care funcţionează perfect în îndepărtarea umezelii şi a mirosurilor neplăcute, astfel devenind ideal pentru a-ţi curăţa covorul.

  Pentru curăţarea geamurilor – păstraţi-vă ferestrele curate cu o soluţie simplă şi sigură. Amestecaţi ½ linguriţă de detergent lichid (pentru mâini sau vase), 3 linguri de oţet şi 2 căni de apă. Această soluţie cu săpun va îndepărta murdăria şi grăsimea de pe geamuri, lăsându-le fără nici o urmă.

  Pentru curăţarea petelor de pe haine – dacă petreceţi mult timp în bucătărie, probabil că ştiţi deja că petele de grăsime sunt cel mai greu de eliminat din haine. Data viitoare când vă confruntaţi cu această problemă, nu lăsaţi pata să se usuce. Aplicaţi imediat pe ea puţină pudră de bebeluş şi veţi vedea cum pata dispare în întregime. Urmând acest simplu sfat, nu vor mai exista pete permanente.

  Pentru înlocuirea balsamului de haine – chiar dacă balsamul de rufe pe care îl cumpăraţi funcţionează, el este plin de substanţe chimice şi uneori poate lăsa reziduuri pe haine. O soluţie simplă pentru înlocuirea lui este folia de aluminiu.
  Da, aţi auzit bine! Aruncaţi o minge de folie de aluminiu în maşina de spălat şi veţi vedea că hainele vor deveni moi şi catifelate. Folia de aluminiu este rezistentă la apă şi căldură astfel că puteţi folosi aceeaşi minge aproximativ 5 luni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img