Fotoetnografica, în expoziție la ZalăuCentrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj va găzdui începând de luni, 18 noiembrie, ora 13.00, proiectul ”Fotoetnografica” al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș (director Ștefan Mariș), un proiect în cadrul căruia expun artiștii vizuali Felician Săteanu, Costas Dumitrescu, Ionel Onofraș, Gheorghe Petrilă, Daniela Stănoiu și Ioan Rogozanu.

”Fotoetnografica” este un proiect ce vizează radiografierea județului Maramureș cu imagini – document etnografic, un proiect ce se derulează din 2006, itinerat în context regional și chiar internațional (Italia). Vernisajul va avea loc luni, 18 noiembrie 2013, de la ora 13.00, la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj. Expoziția va fi deschisă între 18 noiembrie și 18 decembrie a.c., putând fi vizitată între orele 8.00-15.00.
Expoziția de la Zalău are loc datorită bunei colaborări dintre cele două instituții județene de cultură și al deschiderii către experiențele substanțiale de conservare și promovare a patrimoniului tradițional.
Iulian Duma
ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts