More  Inna lansează o piesă în colaborare cu Pitbull

  - Advertisement -

  miwp2u6k

  Inna şi rapperul american Pitbull au colaborat pentru o nouă piesă, “All The Things You Do”, inclusă pe noul album al rapperului american – “Global Warming: Meltdown” – şi care urmează să fie lansată oficial luni.

  Inna a susţinut de curând un concert în Ciudad de Mexico, în faţa a peste 100.000 de oameni, alături de alţi artişti precum Yandel şi Reik, cu care cântăreaţa are deja colaborări, pentru “In Your Eyes” şi “Dame Tu Amor”.

  Cel mai recent single al Innei, “In Your Eyes”, acumulează în continuare foarte multe vizualizări pe YouTube, ajungând la peste 8,5 milioane. De asemenea, se bucură de popularitate în rândul fanilor şi al radiourilor.

  Armando Christian Perez, care şi-a luat numele de scenă Pitbull, este un rapper american de origine cubaneză, care a devenit cunoscut pe plan internaţional graţiei piesei “I Know You Want Me”, pe care a lansat-o în 2009. Cântăreţul a susţinut un concert şi în Bucureşti, în iulie 2010.

  Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută drept Inna, a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat şi primul său disc single, “Hot”, piesă care a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia şi Grecia. Ulterior, piesele sale au cucerit topurile muzicale din întreaga lume, iar artista a început să colaboreze cu muzicieni internaţionali.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts