More  Lorena Rusz, Miss Boboc Liceul German

  34

  Balul Bobocilor organizat de Liceul Teoretic German “Johann Ettinger”, care a avut loc vineri la Casa de Cultură a Sindicatelor, s-a dovedit a fi un bal reuşit. Sală a fost plină, de la părinţi până la cadre didactice, toată lumea a venit să le aplaude pe boboacele dornice de afirmare. Până la urmă, spectacolul a întrecut aşteptările organizatorilor, iar distracţia a ţinut până în zori.

  Balul bobocilor a fost prezentat de cunoscutul om de radio Cătălin Roman care a întreţinut atmosfera şi le-a ajutat pe concurente să treacă cu bine probele propuse de organizatori. De la rochiile de seară atent alese şi până la proba de talent, boboacele au încercat să intre în graţiile juriului, care a considerat că Lorena Rusz merită titlului de Miss Boboc 2013. Câştigătoarea dovedit că, pe lângă frumuseţe, poate face faţă probelor propuse de organizatori, cucerind astfel şi aplauzele publicului.

  Ca şi în fiecare an, organizatorii au invitat câţiva artişti cunoscuţi care să ridice publicul în picioare. Anul acesta a venit rândul lui Maximilian, Zhao şi MefX să să facă show în Casa de Cultură a Sindicatelor. Distracţia bobocilor nu s-a terminat însă cu concertul acestora, urmând un after-party într-un club din apropiere.
  Alexandra Ardelean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE