More


  O familie din Australia a stabilit un nou record mondial la beculețe de Crăciun

  =

  5dj7hebp

  O familie din Australia a recucerit titlul mondial la beculețe de Crăciun instalate pe casă: peste o jumătate de milion de beculețe împodobesc locuința familiei Richard de la periferia capitalei Canberra.

  Responsabili ai Cărții Recordurilor au confirmat luni că familia Richards a stabilit un nou record de beculețe de Crăciun instalate pe o proprietate rezidențială, cu exact 502.165 de beculețe.

  Aceeași familie a intrat pentru prima dată în Cartea Recordurilor în 2001, cu 331.038 de beculețe multicolore, record doborât anul trecut de o familie din Lagrangeville, statul New York, care și-a împodobit casa cu 346.283 de beculețe.

  Casa familiei Richards, cu decorațiunile ei având în total o lungime de peste 50 de kilometri, va putea fi vizitată de publicul curios începând de la sfârșitul acestei săptămâni, în schimbul unei contribuții pentru acțiuni de caritate.

  Și cum până să vină Moș Crăciun trebuie să vină și factura la lumină, o companie locală de electricitate a anunțat că va susține costul estimat al consumului pentru luna viitoare, de circa 2.500 de dolari australieni (2.300 dolari americani).

  David Richards, capul acestei familii cu trei copii, a precizat că a cumpărat beculețele din resurse proprii și nu a exclus să încerce în viitor un nou record, admițând însă că va avea nevoie de un generator suplimentar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img