More  O oşancă la Hollywood

  - Advertisement -

  O româncă de numai 17 ani a cucerit Hollywood-ul. Oana Grigoruț, alias Oana Gregory – cum o știu americanii, este noua vedetă Disney și deja este comparată cu Miley Cyrus sau Selena Gomez. Tânăra, originară din Negrești Oaș, joacă rolul principal în serialul Disney Crash& Bernstein.

  657391
  Oana Gregory este o tânără de 17 ani, la fel ca și celelalte.Doar că talentul ei a fost descoperit la timp și a fost omul potrivit la locul potrivit. Fetița care a plecat la 6 ani cu părinții în SUA nu știa un cuvânt în limba engleză. A urmat cursurile unei școli de etică și viața ei a luat o altă întorsătură. Nu a visat niciodată să fie vedetă TV, dar acum este cea mai râvnită actriță din lumea adolescenților.

  Povestea ei începe acum 10 ani. Familia Grigoruţ a ajuns în SUA cu gândul de a-şi construi o viaţă mai bună, în special pentru viitorul celor doi copii. Mariana Grigoruţ, mama Oanei, povesteşte că în momentul în care a păşit pe tărâm american totul s-a schimbat. Oana şi fratele ei, Dorel, aveau doar şase, respectiv 14 ani, când au ajuns în America. Tânăra a fost descoperită de către directorul școlii la care a studiat și drumul ei spre marele succes a început în anul 2006. A participat la un concurs de talente, după care a primit 54 de oferte de la diferite agenții și manageri de la Hollywood. Mariana, mama Oanei, a decis să se mute împreună cu fiica ei la Hollywood, unde Oana a început să facă print-modeling și reclame de publicitate TV, apoi a participat la castinguri pentru filme și show-uri de televiziune.

  Oana Grigoruț și-a luat numele de Oana Gregory pentru că este mult mai ușor de pronunțat pentru americani. Oşanca şi-a început cariera de actriţă în 2010, odată cu rolul din Spork, produs de Last Bastion Entertainment. Colaborarea cu Disney Channel a început în 2011, prin apariţia, ca şi “guest star”, în cinci episoade din Lab Rats şi Kickin It. A urmat Crash & Bernstein, cel mai vizionat serial TV la Disney XD, difuzat în 21 de ţări. Pentru rolul Amandei, Oana a fost aleasă din peste 2.600 de concurente participante la casting. Serialul va fi lansat anul acesta şi în România.

  Oana este elevă în clasa a XII-a și are rezultate foarte bune la învățătură. Familia Grigoruț s-a acomodat foarte bine în Statele Unite, dar păstrează totuși obiceiurile românești. În casa lor se vorbește doar în limba română, iar mama Oanei gătește după tradițiile oșenești.
  Silvia Cseh  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts