More  O româncă i-a cucerit pe americani cu formele ei sexy

  - Advertisement -

  0azgkz88

  O altă frumuseţe ”made in Romania” i-a înnebunit pe americani. Lavinia Postolache a fost Miss World România şi îşi încearcă norocul ca actriţă în Ţara tuturor posibilităţilor. zielel trecute, Lavinia a fosr surprinsă pe o plajă din Malibu, pozând în costum de baie.

  Lavinia şi-a afişat formele apetisante şi picioarele lungi într-un costum de baie extrem de sexy. Toţi cei prezenţi pe plaja din Malibu, în timp ce românca poza pentru un catalog de modă, s-au declarat cuceriţi definitiv de frumuseţea Laviniei.

  Având nişte forme perfecte, tânăra a reuşit să apară pe coperţile unor importante reviste de modă, să defileze pe podiumul prezentărilor marilor firme, să joace în diverse videoclipuri şi chiar în filme. Anul trecut, Lavinia a lansat şi primului ei videoclip muzical, realizat pentru piesa “Anti Hero”.

  Lavinia Postolache şi-a început cariera de model la 15 ani. În 2007, la vârsta de 18 ani, a ocupat locul III la Cool Model Romnia. În 2009, s-a mutat la New York, unde este studentă la New York Film Academy şi, evident, îşi doreşte să devină un regizor de succes. În 2010, a fost cea care a reprezentat Romnia la Miss World.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts