More


  Oaspeţi din patru ţări la “Elisa Zamfirescu” în cadrul unui proiect Comenius

  - Advertisement -

  elisa

  Colegiul Tehnic “Elisa Zamfirescu” este, în aceste zile, gazda activităţilor derulate în cadrul proiectului Comenius “Let’s experience retro”. La manifestările care se vor derula până vineri, participă colaboratori în cadrul proiectului, profesori şi elevi din Anglia, Italia, Polonia şi Ungaria. Vor fi organizate o serie de workshop-uri, iar miercuri şi joi vor avea loc excursii la Salina Turda şi la alte obiective din judeţul Cluj. Ultima manifestare va avea loc vineri, la Grădiniţa “Draga Mea”, unde partenerii din cadrul proiectului vor desfăşura o acţiune de voluntariat.
  Directorul Colegiului Tehnic “Elisa Zamfirescu”, Alexandrina Pop, ne-a declarat că proiectul are în vedere dezvoltarea spiritului de voluntariat în rândul elevilor, în timp ce managerul de proiect din partea română, Olivia Pop, a precizat că prin activităţile desfăşurate în cadrul proiectului se are în vedere determinarea tinerilor să renunţe la calculator şi să se dedice activităţilor de voluntariat, la fel cum se întâmpla şi în anii ‘80 când nu existau atâtea calculatoare. Oaspeţii, parteneri în cadrul proiectului, au declarat că se simt bine la Satu Mare, s-au declarat mulţumiţi de felul în care au fost primiţi şi condiiţile de şedere oferite şi au promis că vor reveni în urbea de pe Someş cu plăcere de fiecare dată când vor avea posibilitatea.
  Întâlnirea de la Satu Mare este a patra, după cele desfăşurate în Ungaria, Italia şi Anglia, urmând cea din Polonia. În cadrul proiectului sunt implicaţi 50 de cadre didactice şi elevi sătmăreni.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img