More


  Olimpiada de lingvistică la a doua ediție în Sălaj

  =

  Sâmbătă 23 noiembrie, Şcoala Gimnazială ”Simion Bărnuţiu” din Zalău va fi gazda unei noi ediţii a Olimpiadei de Lingvistică – etapa judeţeană. Conform Inspectoratului Judeţean Şcolar (IȘJ) Sălaj, această competiţie se desfăşoară pe trei secţiuni: secţiunea de antrenament pentru elevii claselor a V-a şi a VI-a, ”Plus minus poezie”, secţia română şi secţia minorităţi; secţiunea de exerciţiu pentru elevii claselor a VII-a şi a VIII-a, secţia română şi minorităţi şi secţiunea de performanţă pentru elevii claselor IX -XII. Pentru etapa naţională se vor califica primii doi elevi la fiecare secţiune.

  Etapa naţională a Olimpiadei de Lingvistică se va desfăşura tot pe trei secţiuni, după cum urmează: secţiunea de antrenament pentru elevii claselor a V-a şi a VI-a, ”Plus minus poezie”, secţia română şi minorităţi, la Focşani, în perioada 25-27 aprilie 2014; secţiunea de exerciţiu pentru elevii claselor a VII-a şi a VIII-a, secţia română şi minorităţi, la Bucureşti, în perioada 31 ianuarie-2 februarie 2014 şi secţiunea de performanţă pentru elevii claselor IX-XII, care se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 31 ianuarie-2 februarie 2014.
  Olimpiada are prevăzută şi o etapă internaţională care va avea loc la Beijing (China), unde vor participa primii patru elevi, de la etapa naţională, secţiunea performanţă.

  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img