More  Omul de afaceri Mihai Crişan împlineşte azi 54 de ani

  crisan

  Patronul Complexului turistic Valea Măriei, omul de afaceri Mihai Crişan, împlineşte azi frumoasa vârstă de 54 de ani. Născut în 8 noiembrie1959, pe lângă succesul în afaceri, acesta se poate mândri cu o soţie minunată, doi copii împliniţi şi patru nepoţi dragi. Mihai Crişan s-a dovedit a fi posesorul unui spirit întreprinzător încă de pe vremea fostului regim comunist. Începând din 1985 a devenit angajat al Întreprinderii Judeţene de Producţie şi Prestări Servicii (IJPPS) Maramureş. Sub tutela acestei întreprinderi cooperatiste, Mihai Crişan a înfiinţat un atelier de frânghii la domiciliul său din comuna Vama, în cadrul căruia lucrau aproximativ 20 de angajaţi.

  După Revoluţia din Decembrie 1989, a înfiinţat societatea SC Crişeni SRL, având ca obiect principal de activitate prestările de servicii, cu care a intrat în lumea dură a afacerilor din zorii democraţiei. În prezent, omul de afaceri Mihai Crişan este acţionar la cinci societăţi comerciale, care au împreună peste 200 de angajaţi. Una dintre cele mai importante realizări ale sale îl constituie Complexul turistic Valea Măriei, înconjurat de un fermecător peisaj al pădurilor de stejar şi al izvoarelor minerale, o unitate etalon pentru turismul din judeţul Satu Mare.
  Cu ocazia zilei de naştere, Gazeta de Nord-Vest şi Nord Vest TV îi urează un sincer La mulţi ani!, multă sănătate, putere de muncă şi succes în afaceri.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE