More

  PNL Satu Mare şi-a recompensat femeile

  ofl

  Gala Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale a avut loc vineri seara, în prezenţa invitaţilor de onoare, respectiv a preşedintelui Organizaţiei Municipale Satu Mare a PNL, Adrian Ştef, şi a preşedintelui Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor. De altfel, Adrian Ştef şi Mircea Govor au respectat caracterul caritabil al galei, preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PNL donând suma de 1.500 de lei, în timp ce preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a donat suma de 1.600 de lei. La eveniment au mai participat preşedintele Organizaţiei Judeţene de Satu Mare a PSD, Paula Mare, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei Satu Mare a PSD, Manuela Rogoz, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret Satu Mare a PSD, Raul Băbţan, şi preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Mişcarea Populară (PMP), dr. Laura Bota.
  Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei Satu Mare a PNL, Dorina Grunfeld, şi preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei Satu Mare a PNL, Marcela Papici, au precizat că din aceste sume va fi achiziţionat aparat de fabricat lumânări, în valoare de 3.000 de lei, în favoarea Asociaţia Langdon Down din Satu Mare, urmând ca persoanele cu dizabilităţi să aibă astfel o ocupaţie, iar produsul finit să fie valorificat pentru a asigura resursele financiare necesare activităţii fundaţiei.
  Cu aceeaşi ocazie au fost premiate cele mai puternice organizaţii locale de femei a PNL din judeţ care şi-au adus contribuţia pe plan politic, dar şi cele mai active membre ale PNL. Totodată, cei prezenţi au avut ocazia să urmărească şi câteva momente artistice, respectiv o prezentare de modă oferită de manechinele de la Gaby’s Models.
  Ciprian Bâtea

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE