More  Ponta şi Antonescu nu au ajuns încă la un acord privind comisia pe “cazul Călăraşi”

  ponta-antonescu

  Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu au ajuns “încă” la un acord în ceea ce priveşte comisia legată de “cazul Călăraşi”, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse participante la şedinţa USL de miercuri. Întalnirea de la sediul USL, la care au luat parte lideri PSD şi PNL, a durat aproximativ o oră. Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea au plecat de la sediul USL fără a face declaraţii presei, în timp ce Crin Antonescu şi Daniel Chiţoiu au mai rămas în clădire.
  Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat pentru MEDIAFAX, miercuri, anterior întâlnirii de la USL, că nici el, nici liderii grupurilor parlamentare liberale nu avuseseră până atunci o discuţie cu premierul Victor Ponta despre constituirea unei comisii de anchetă pe “cazul Călăraşi”, subiectul putând fi discutat în prima reuniune USL. Liderul PNL a fost întrebat dacă a avut o discuţie cu Victor Ponta legată de constituirea comisiei de anchetă la nivelul Camerei Deputaţilor şi Senatului în “cazul Călăraşi”. “Nu am avut încă nici eu, nici liderii grupurilor parlamentare o discuţie cu domnul Victor Ponta legată de constituirea acestei comisii parlamentare de anchetă. Acest subiect ar putea fi discutat în prima reuniune a USL. Singura discuţie pe care am avut-o cu primul ministru a fost legată de comisia CEC din comisia de buget-finanţe, cu care am fost de acord şi asupra căreia s-a convenit”, a declarat Antonescu. Anterior, întrebat de “Gândul” dacă a fost sunat de premier marţi şi a discutat despre subiectul comisiei, Antonescu a răspuns: “nu”, fără a face alte comentarii.
  PNL este de acord cu înfiinţarea unei comisii de anchetă în ceea ce priveşte retrocedările agricole din judeţul Călăraşi, a anunţat, marţi, premierul Victor Ponta, după ce a avut o discuţie telefonică, în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, cu preşedintele Senatului, Crin Antonescu. Premierul afirmase anterior că a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă în “cazul Călăraşi”, deoarece comisia de la Senat are o altă misiune, respectiv analiza activităţii CEC Bank.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE