More  Posturile de directori la mare căutare la Spitalul Județean de Urgență Zalău

  Până luni, 18 noiembrie, termenul limită pentru funcțiile de director medical al Spitalului Județean de Urgență Zalău și cel de director financiar contabil s-au înscris mai multe persoane. Astfel, pentru funcția de director medical s-au înscris la concurs actualul director medical, medicul ginecolog Majdik Vasile, medicul pneumolog Gavriluț Gabriel și doctorul ORL-ist Anamaria Matioc.
  Tot luni a fost termenul limită și pentru depunerea dosarelor pentru funcția de director financiar contabil. Pentru această funcție s-a înscris la concurs actualul director, Elisabeta Ionescu și Ruxandra Mercea, al cărei dosar nu a fost luat în considerare pe motiv că a fost depus incomplet.
  Spitalul Județean de Urgență Zalău are nevoie și de director îngrijiri medicale, termenul limită pentru depunerea dosarelor fiind 25 noiembrie. Potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență Zalău, Laurențiu Barna, până acum nu a fost depus niciun dosar pentru această funcție, ocupată în prezent de Ramona Marincaș.
  În zilele de 26 și 27 noiembrie vor avea loc concursuri pentru ocuparea funcțiilor de director medical și director financiar-contabil, iar în zilele de 3 și 4 decembrie pentru funcția de director de îngrijiri.
  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE