More  Prefectul Avram a inspectat bazele de deszăpezire din Livada şi Negreşti

  - Advertisement -

  vizita

  Având în vedere prognoza meteo pentru perioada imediat următoare, prefectul Eugeniu Avram a inspectat ieri bazele de deszăpezire din Livada şi Negreşti Oaş. Cu această ocazie, prefectul s-a interesat despre existenţa utilajelor şi starea de funcţionare a acestora, numărul lor şi, nu în ultimul rând, despre stocul existent la această dată de materiale antiderapante, în special sare şi nisip.
  La Districtul Livada, prefectul Avram a constatat că, din cele patru utilaje contractate pentru intervenţii, trei sunt în bază, echipate corespunzător, cu personal de deservire în măsură să intervină dacă se impune. În bază mai sunt stocate 304 tone de sare şi urmează ca în cursul zilei de azi să se aprovizioneze cu 50 de tone de nisip.
  La Districtul Negreşti Oaş, prefectul a constatat că din cele trei utilaje contractate, două sunt în bază, echipate corespunzător şi cu personal de deservire necesar. În cele două locaţii din zonă, respectiv Negreşti Oaş, sunt depozitate 117,2 tone de sare şi 51,2 tone de nisip, iar la Huta, 48,8 tone de nisip şi 170,6 tone de sare. Cantitatea de nisip şi sare cu care s-au aprovizionat cele două districte este în limitele prevăzute de graficul stabilit la nivel naţional.
  În urma inspecţiei, prefectul a convocat o şedinţă la sediul Primăriei Negreşti Oaş cu primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, conducerea Poliţiei locale şi şeful Districtului Negreşti Oaş, având ca temă măsurile ce se impun pentru gestionarea şi intervenţia ca urmare a situaţiilor de urgenţă ce ar putea să apară.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts