More


  PSD poate da liniştit preşedintele în 2014

  - Advertisement -

  Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, marţi, în replică la afirmaţiile şefului statului, Traian Băsescu, susţinute de liderul PNL Crin Antonescu, că PSD poate să dea liniştit un preşedinte în 2014 şi că social-democraţilor nu le este frică să intre separat în alegeri. “Eu cred că PSD poate să dea liniştit un preşedinte anul viitor. Numai că suntem într-o uniune cu liberalii şi, bineînţeles, ne ţinem de cuvânt şi îl susţinem pe Crin Antonescu. Dar nu ne este teamă să intrăm în alegeri separat. PSD niciodată nu a avut această problemă şi nu o va avea vreodată. Orice candidat susţinut de PSD are prima şansă în alegerile prezidenţiale”, a precizat Ivan, într-o declaraţie acordată Mediafax.
  “Traian Băsescu îşi pregăteşte, se pare, cariera de analist politic. Evaluează şansele PSD la prezidenţiale. Ţin să-i aduc aminte, în schimb, că dacă nu ar fi fraudat alegerile în 2009 am fi avut un preşedinte dat de PSD. Deci faptul că cel mai mare partid din România nu poate să dea preşedintele ţării sau are o problemă să câştige alegerile prezidenţiale este o minciună. PSD a dat de foarte multe ori preşedintele ţării şi am fi avut acum preşedinte de stânga dacă nu erau furate alegerile”, a mai susţinut Ivan.
  Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că PSD nu poate da şeful statului dacă se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi susţinut în turul al doilea de toată dreapta şi este de preferat “unui plagiator”, precizând că personal îl va învăţa pe liberal ce are făcut. “PSD nu poate da României preşedintele, mai ales când personajul este Victor Ponta. După mine, PSD singur nu poate da preşedinte, iar, dacă se rup (partidele din USL, n.r.), PNL are o şansă în plus ca să dea preşedinte, pentru că, cu Crin Antonescu în turul doi, şi celelalte candidaturi de dreapta se vor strânge în spatele lui”, a spus Băsescu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img