More  Retragere cu torțe, de Ziua Națională

  afis-1-decembrie-la-zalau

  Cetățenii municipiului Zalău sunt invitaţi să participe la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României şi la aniversarea a 95 de ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918. Activităţile sunt organizate de către Instituţia Prefectului Judeţului Sălaj, Primăria Zalău, Consiliul Judeţean Sălaj şi structurile judeţene aparținând Ministerului Apărării Naţionale şi Ministerului Afacerilor Interne.

  Evenimentele vor debuta vineri, 29 noiembrie, la ora 12.00, în sala ”Dialoguri Europene” a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, cu simpozionul ”95 de ani de la Marea Unire”.

  Duminică, de la ora 12.30, este programat un ceremonial militar şi religios, ce vor avea loc pe platoul din faţa Prefecturii, iar de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc spectacolul de muzică populară dedicat Zilei Naţionale.

  Manifestările se vor încheia la ora 18.45, pe platoul de marmură din fața Instituției Prefectului Județului Sălaj, cu o retragere cu torţe a militarilor prezenți dar şi cu un concert al Fanfarei ”Promenada” aparținând Primăriei Zalău.

  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE