Supermarket nou la Negreşti Oaşpenny

Moş Nicolae vine cu un cadou pentru negreşteni. Astfel, începând de joi, 5 decembrie, locuitorii oraşului Negreşti Oaş îşi pot face cumpărăturile în noul magazin Penny Market din oraş, situat pe str. Victoriei nr. 79, chiar lângă sediul Primăriei. Cumpărătorii sunt aşteptaţi cu preţuri accesibile, dar şi cu oferte speciale, care însoţesc inaugurarea magazinului.
Cu un design inspirat din conceptul Penny Ambiente, magazinul din Negreşti Oaş asigură cumpărături rapide şi confortabile datorită bunei organizări şi atmosferei prietenoase. Cumpărătorii vor găsi o gamă variată de produse alimentare şi nealimentare, atât autohtone cât şi internaţionale, cu un excelent raport calitate-preţ. Primii cumpărători sunt aşteptaţi cu oferte speciale. Fiecare client care va vizita noul magazin în zilele de 5 şi 6 decembrie va primi un voucher de 10 lei pe care îl poate folosi pentru cumpărături de minim 50 de lei, pe 9, 10 şi 11 decembrie. De asemenea, clienţii care vor solicita cardul Penny Fan Game vor beneficia de preţuri preferenţiale la diverse categorii de produse şi vor putea câştiga numeroase premii.
Noul Penny Market Negreşti Oaş pune la dispoziţia clienţilor 69 de locuri de parcare şi va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 7.30 – 21.00 şi duminică între 8.00 – 19.00. Magazinul Penny Market din Negreşti Oaş este totodată al 141-lea din ţară şi a creat, la nivel local, 16 locuri de muncă.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts