More  Un hoț de iPhone i-a trimis posesorului toate numerele din telefon, scrise pe hârtie

  2kl3annf

  Un hoț a copiat, cu răbdare, pe 11 foi de hârtie, lista numerelor de telefon din iPhone-ul pe care tocmai îl furase, apoi a trimis-o prin poștă posesorului telefonului.

  Smartphone-ul furat conținea aproape o mie de contacte, iar proprietarul său, Zou Bin, care nu făcuse nicio copie de rezervă, a fost mai îngrijorat de pierderea numerelor de telefon decât de furtul telefonului în sine, relatează agenția chineză.

  Convins că hoțul i-a sustras telefonul atunci când au împărțit un taxi, Zou i-a trimis acestuia mesaje amenințătoare: ‘Știu că erați așezat lângă mine. Vă asigur că vă voi găsi. Uitați-vă la contactele din telefon și veți vedea cu cine aveți de-a face!’. ‘Dacă aveți minte, returnați telefonul la următoarea adresă!’, a concluzionat acesta.

  Potrivit Xinhua, posesorul iPhone-ului lucrează în sectorul vânzării de băuturi alcoolice, care are reputația în China de a întreține relații cu bandele criminale.

  Câteva zile mai târziu, Zou a primit un colet în care se afla cartela sa SIM, dar și 11 foi de hârtie pe care erau scrise toate numerele din telefonul său.

  ‘I-a luat groaznic de mult timp să scrie 1.000 de înregistrări, una câte una, cu numele și secvența de numere. Îmi imaginez că i s-a umflat mâna’ de la atâta scris, a comentat Zou.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE