More  7 idei simple să pierzi în greutate, într-un minut

  - Advertisement -

  5

  Nu, nu vorbim despre diete severe şi număratul caloriilor. Trucurile noastre nu-ţi vor ocupa mai mult de un minut, promitem.

  Îţi propui mereu să începi dieta de… luni. Şi te documentezi asiduu, căutând cele mai inovatoare diete, cele mai sănătoase opţiuni pentru masă şi alimentele sărace în calorii. Însă, după două zile în care, în faţa spanacului tocat visezi la un dublu mocha caramel latte… îţi dai seama că dieta nu-i de tine. Şi că ţi-ai dori, de fapt, să găseşti câteva trucuri care să nu-ţi ocupe mai mult de um minut din viaţă, dar să te scutească de cel puţin câteva zeci de calorii. Noi spunem că se poate; iată cum.

  1. Mănâncă o supă la prânz. Vei avea parte de o masă care conţine mai puţine calorii, supersănătoasă. Atenţie: poţi miza mai degrabă pe supă cu legume tăiate bucăţi decât pe creme de legume (acestea vor avea extracalorii de la smântână).
  2. Scapă de grăsimea de pe felia de pizza. Evident, pizza nu e o mâncare de dietă, însă, dacă ştergi uşor cu şerveţelul grăsimea adunată pe suprafaţa feliei, vei scăpa în acest fel şi de nişte calorii care îţi pun în pericol silueta.
  3. Grăbeşte pasul! Fie că mergi la jogging, fie că doar parcurgi drumul până la birou pe jos, încearcă să sprintezi pe ultimele sute de metri. Mergând mai repede, vei arde ceva mai multe calorii.
  4. Cumpără pachete mai mici atunci când mergi la supermarket: şi asta indiferent dacă e vorba de pâine, brânză, salate, ciocolată. Vei mânca mai apuţin, deci vei pierde mai mult în greutate.
  5. Mănâncă pepene roşu. Are multă apă, ceea ce înseamnă că vei elimina mai rapid toxinele şi vei pierde mai uşor kilogramele în plus. Este săţios şi e perfect când ai nevoie de ceva dulce.
  6. Pregăteşte-ţi o gustare rapidă cu nişte anghinare. Feliile de anghinare, un strop de ulei de măsline şi un pic de sare sunt perfecte pentru un aperitiv cu foarte puţine calorii.
  7. Spală-ţi de mână un top pretenţios. Vei arde rapid câteva zeci de calorii şi nici nu va mai fi nevoie să faci o vizită la curăţătorie.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts