7 idei simple să pierzi în greutate, într-un minut

5

Nu, nu vorbim despre diete severe şi număratul caloriilor. Trucurile noastre nu-ţi vor ocupa mai mult de un minut, promitem.

Îţi propui mereu să începi dieta de… luni. Şi te documentezi asiduu, căutând cele mai inovatoare diete, cele mai sănătoase opţiuni pentru masă şi alimentele sărace în calorii. Însă, după două zile în care, în faţa spanacului tocat visezi la un dublu mocha caramel latte… îţi dai seama că dieta nu-i de tine. Şi că ţi-ai dori, de fapt, să găseşti câteva trucuri care să nu-ţi ocupe mai mult de um minut din viaţă, dar să te scutească de cel puţin câteva zeci de calorii. Noi spunem că se poate; iată cum.

  1. Mănâncă o supă la prânz. Vei avea parte de o masă care conţine mai puţine calorii, supersănătoasă. Atenţie: poţi miza mai degrabă pe supă cu legume tăiate bucăţi decât pe creme de legume (acestea vor avea extracalorii de la smântână).
  2. Scapă de grăsimea de pe felia de pizza. Evident, pizza nu e o mâncare de dietă, însă, dacă ştergi uşor cu şerveţelul grăsimea adunată pe suprafaţa feliei, vei scăpa în acest fel şi de nişte calorii care îţi pun în pericol silueta.
  3. Grăbeşte pasul! Fie că mergi la jogging, fie că doar parcurgi drumul până la birou pe jos, încearcă să sprintezi pe ultimele sute de metri. Mergând mai repede, vei arde ceva mai multe calorii.
  4. Cumpără pachete mai mici atunci când mergi la supermarket: şi asta indiferent dacă e vorba de pâine, brânză, salate, ciocolată. Vei mânca mai apuţin, deci vei pierde mai mult în greutate.
  5. Mănâncă pepene roşu. Are multă apă, ceea ce înseamnă că vei elimina mai rapid toxinele şi vei pierde mai uşor kilogramele în plus. Este săţios şi e perfect când ai nevoie de ceva dulce.
  6. Pregăteşte-ţi o gustare rapidă cu nişte anghinare. Feliile de anghinare, un strop de ulei de măsline şi un pic de sare sunt perfecte pentru un aperitiv cu foarte puţine calorii.
  7. Spală-ţi de mână un top pretenţios. Vei arde rapid câteva zeci de calorii şi nici nu va mai fi nevoie să faci o vizită la curăţătorie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Start curajos de sezon pentru Darren Betea

Pilotul sătmărean Darren Betea a reușit o performanță deosebită la debutul său în clasa PUFO a Campionatului Național de Karting. După ce...

Gabriel Leș: “Doctorul Dorel Coica ar putea fi un candidat PSD la Primăria municipiului SATU MARE!”

Invitat luni seara în cadrul emisiunii Actualitatea sătmăreană de la Nord Vest TV, senatorul Gabriel Leș a vorbit despre situația actuală din organizația municipală...

Liviu Pop: “PMP va avea candidați proprii în localitățile mari din județ!”

Invitat în premieră în studioul emisiunii ACTUALITATEA SĂTMĂREANĂ de la Nord Vest TV, președintele PMP Satu Mare, Liviu Pop, a vorbit despre șansele unui...

Statul le va acorda tichete valorice lunare

Senatul a adoptat, marţi, în plen, propunerea legislativă privind completarea Legii Cadru 69/2000, care prevede că Ministerul Tineretului şi Sportului acordă sportivilor de performanţă...

Salarii mai mari pentru angajații din DJST-uri și antrenorii cluburilor departamentale

Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare şi fost ministru al Tineretului şi Sportului, anunţă că, alături de colegii din Parlament, a votat modificarea...