7 idei simple să pierzi în greutate, într-un minut

5

Nu, nu vorbim despre diete severe şi număratul caloriilor. Trucurile noastre nu-ţi vor ocupa mai mult de un minut, promitem.

Îţi propui mereu să începi dieta de… luni. Şi te documentezi asiduu, căutând cele mai inovatoare diete, cele mai sănătoase opţiuni pentru masă şi alimentele sărace în calorii. Însă, după două zile în care, în faţa spanacului tocat visezi la un dublu mocha caramel latte… îţi dai seama că dieta nu-i de tine. Şi că ţi-ai dori, de fapt, să găseşti câteva trucuri care să nu-ţi ocupe mai mult de um minut din viaţă, dar să te scutească de cel puţin câteva zeci de calorii. Noi spunem că se poate; iată cum.

  1. Mănâncă o supă la prânz. Vei avea parte de o masă care conţine mai puţine calorii, supersănătoasă. Atenţie: poţi miza mai degrabă pe supă cu legume tăiate bucăţi decât pe creme de legume (acestea vor avea extracalorii de la smântână).
  2. Scapă de grăsimea de pe felia de pizza. Evident, pizza nu e o mâncare de dietă, însă, dacă ştergi uşor cu şerveţelul grăsimea adunată pe suprafaţa feliei, vei scăpa în acest fel şi de nişte calorii care îţi pun în pericol silueta.
  3. Grăbeşte pasul! Fie că mergi la jogging, fie că doar parcurgi drumul până la birou pe jos, încearcă să sprintezi pe ultimele sute de metri. Mergând mai repede, vei arde ceva mai multe calorii.
  4. Cumpără pachete mai mici atunci când mergi la supermarket: şi asta indiferent dacă e vorba de pâine, brânză, salate, ciocolată. Vei mânca mai apuţin, deci vei pierde mai mult în greutate.
  5. Mănâncă pepene roşu. Are multă apă, ceea ce înseamnă că vei elimina mai rapid toxinele şi vei pierde mai uşor kilogramele în plus. Este săţios şi e perfect când ai nevoie de ceva dulce.
  6. Pregăteşte-ţi o gustare rapidă cu nişte anghinare. Feliile de anghinare, un strop de ulei de măsline şi un pic de sare sunt perfecte pentru un aperitiv cu foarte puţine calorii.
  7. Spală-ţi de mână un top pretenţios. Vei arde rapid câteva zeci de calorii şi nici nu va mai fi nevoie să faci o vizită la curăţătorie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ORDONANȚA MILITARĂ 4. Ce MĂSURI DURE au fost luate

Autoritățile instituie izolare la locul de muncă pentru personalul esențial din sistemul energetic și vor pune la dispoziție spații de cazare pentru personalul medical,...

RESPECT. UNICARM și Vasile Lucuț, o nouă DONAȚIE FABULOASĂ. 20.000 de euro pentru lupta împotriva COVID-19

Compania Unicarm din Satu Mare, în frunte cu patronul Vasile Lucuț, a făcut astăzi o nouă donație fabuloasă. În teledonul organizat astăzi de trustul...

DECESE. Autoritățile mai anunță DOI MORȚI infestați cu coronavirus. S-a ajuns la 42 de cazuri

Autoritățile au anunțat în această seară alte două decese la persoane infectate cu Coronavirus. Numărul decedaților bolnavi de COVID-19 a ajuns la 42 în...

DECIZIE. Toți ANGAJAȚII unui SPITAL din județ, TESTAȚI. Un pacient, declarat POZITIV COVID-19

Toți angajații Spitalului Municipal din Carei vor fi testați după ce un pacient internat aici a fost declarat pozitiv Covid-19. Primarul municipiului Carei le...

CFR introduce suplimentar 11 trenuri, dar SUSPENDĂ alte 100! Care este apelul companiei feroviere pe timp de CORONAVIRUS!

  Un număr de 11 trenuri au fost introduse suplimentar, cu circulaţie zilnică, pentru a veni în sprijinul navetiştilor şi a angajaţilor companiilor cu program...