More  BMW Seria 4 by AC Schnitzer, în uniformă de poliţie

  - Advertisement -

  2

  Tunerul german AC Schnitzer a prezentat în cadrul campaniei TUNE IT! SAFE! un model BMW Seria 4 echipat pentru deservirea rolului de maşină de poliţie.

  Bazată pe un model BMW 428i, creaţia celor de la AC Schnitzer este maşina oficială a campaniei TUNE IT! SAFE! iniţiată în Germania de Poliţie împreună cu Ministerul Federal al Transporturilor, Construcţiei şi Dezvoltării Drumurilor.

  Pe lângă însemnele oficiale ale poliţiei din Germania, coupé-ul a primit şi o infuzie de putere şi dezvoltă acum 294 CP şi un cuplu maxim de 420 Nm. Aceste performanţe se traduc în practică printr-o accelerare de la 0 la 100 km/h în 5,7 secunde şi o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h.

  La capitolul estetică, modelul se evidenţiază printr-un set de jante de aliaj de 21 de inci, încălţate în anvelope Hankook Ventus S1evo, o suspensie sport ajustabilă şi un kit aerodinamic de caroserie.

  Campania TUNE IT! SAFE! a fost demarată în Germania sub sloganul “Only serious and safe tuning will bring the driving fun you want” şi presupune ca în fiecare an VDAT (Asociaţia Germană a Tunerilor Auto) să lanseze un concept special.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts