More


  Care au fost cele mai vizionate videoclipuri in 2013?

  - Advertisement -

  3

  Care au fost cele mai vizionate videoclipuri in 2013? Primele doua locuri sunt ocupate de acelasi artist, cel despre care s-a vorbit incontinuu in ultimele luni.

  VEVO a publicat online lista celor mai vizionate videoclipuri din 2013. Dupa cum stim, majoritatea artistilor mari isi posteaza noile clipuri muzicale pe canalul VEVO iar 2013 a fost, fara indoiala, anul lui Miley Cyrus care ocupa primele doua pozitii cu cele doua single-uri promovate de pe albumul Bangerz.

  Rihanna are doua mentiuni, will.i.am si Britney au prins podiumul cu “Scream and shout” iar Naughty Boy si Sam Smith, hitul urias care s-a auzit toata vara in Romania, a fost un hit urias si in restul lumii. Vezi mai jos restul clasamentului!

  1. “Wrecking Ball” – Miley Cyrus
  2. “We Can’t Stop” – Miley Cyrus
  3. “Scream and Shout” – Will.i.am and Britney Spears
  4. “Diamonds” – Rihanna
  5. “Roar” – Katy Perry
  6. “Just Give Me a Reason” – Pink and Nate Ruess
  7. “Blurred Lines” – Robin Thicke feat. T.I. and Pharrell Williams
  8. “Stay” – Rihanna feat. Mikky Ekko
  9. “La La La” – Naughty Boy feat. Sam Smith
  10. “Kiss You” – One Direction

  Ce spune topul asta despre nivelul industriei muzicale si interesul publicului in videoclipuri? Nu este de ajuns sa ai o piesa buna si nu e de ajuns sa ai doar un clip provocator, trebuie sa le ai pe amandoua si nu prea se poate una fara cealalta, exceptiile fiind Pink si Naughty Boy.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img