More


  Cât câştigă un angajat McDonald’s

  - Advertisement -

  7

  Ziarul Financiar vă prezintă cele mai vizionate subiecte din al doilea sezon al emisiunii ZF LIVE, care a fost difuzată online, în direct, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 12:00. Al doilea sezon s-a încheiat pe 13 decembrie, iar sezonul al treilea va începe din luna ianuarie. Mai multe subiecte din ZF LIVE puteti urmări la adresa live.zf.ro .
  Un angajat al unui restaurant McDonald’s câştigă în prima lună 1.000 de lei, a spus la ZF Live, Daniel Boaje, director general al McDonald`s Romania.

  “Salariul pe care îl câştigă un angajat la McDonalds în prima lună este de 1.000 de lei. McDonalds oferă carieră, beneficii şi flexibilitate. Din pachetelul de beneficii, salariul este undeva la 50,60%” a spus Daniel Boaje în emisiunea ZF Live de marţi, 24 septembrie.

  Un proaspăt angajat al McDonald’s poate ajunge director de restaurant între doi şi patru ani după ce parcuge un program de training de circa 2.000 de ore de cursuri practice şi teoretice. Stagiul de pregătire al unui manager de restaurant se termină la Universitatea Hamburger, o instituţie organizată ca o facultate.

  Salariile managerilor de restaurant sunt confidenţiale şi variază în funcţie de responsabilităţile acestora, a spus Boaje. Un manager de restaurant McDonald`s are în subordine o echipă de 60 de angajaţi şi gestionează în medie venituri de peste un milion de euro, a mai spus Boaje la ZF Live.

  În prezent, McDonald`s România are 3.500 de angajaţi, dintre care 1.000 au o vechime de 10-15 ani.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare